Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

ΖΩΗ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΥ, ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ...

Νεκρός μέσα στο κελί της απομόνωσης, στις φυλακές της Νιγρίτας Σερρών, βρέθηκε ο Αλβανός κρατούμενος που σκότωσε τον σωφρονιστικό υπάλληλο με μαχαίρι προχθές στις φυλακές Μαλανδρίνου. 

Τον φάγανε κιόλας από την συντεχνία των "ανθρωποφυλάκων"...

Δεν περίμεναν τουλάχιστον λίγες βδομάδες να ξεχαστεί ο άμοιρος (όπως δείχνουνε τα πράματα καλύτερα να μην γεννιόταν καθόλου, πάνω από τη μισή ζωή του την πέρασε στα χέρια τους και πριν πιαστεί ήταν σε απόλυτη φτώχεια, αγραμματοσύνη, κακομοιριά).

Έκλεβε ή έκανε ότι άλλο έβρισκε εύκαιρο για να επιβιώσει υποτυπωδώς σαν θηρίο, χωρίς ποτέ να καταφέρει να ξεφύγει από τα παραπάνω.

Ματαίως όπως αποδείχτηκε... 

Αναφρθήκανε πολλοί στα παδιά και την οικογένεια του φύλακα, όπως και άλλοτε σε οικογένειες αστυνομικών που έπεσαν θύματα παρόμοιων περιστάσεων, αγνοώντας πως θα ήταν η ζωή και τούτου αν πχ είχε ένα μαγαζί στον τόπο του και στο χωριό του, αν είχε φτιάξει κι αυτός οικογένεια χωρίς να κουβαληθεί εδώ να λεηλατεί αδίστακτα οικογένειες και περιουσίες άλλων...

Κια σαν κι αυτόν πολλές χιλιάδες, κάθε ράτσας και χρώματος, μέσα στην πατρίδα μας, είτε μέσα είτε έξω από τις φυλακές...

Δεν υπάρχουν σχόλια: