Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ...

Ο κόσμος αναζητά δικαιωσύνη στη καθημερινότητά του. Όσο οι πολιτικοί παραμένουν αναποφάσιστοι και αβέβαιοι τόσο θα νικούν οι μειοψηφίες της αντίδρασης και του χάους.

Και όσοι όσοι σχολιάζουν έτσι απερίσκεπτα αν ήταν στην θέση αυτών των υπουργών τι διαφορετικά μέτρα θα έπαιρναν και πως θα εξηγούσαν μετά την αποτυχία τους.

Με το να γαυγίζουμε σαν τα σκυλιά την πανσέληνο δεν καταφέρνουμε τίποτα. Και με το να σπάμε τα πάντα στις πορείες επιβαρύνουμε τις τσέπες μας. Όταν όμως τα προηγούμενα χρόνια γλιτώναμε κατ' εξακολούθηση τον ΦΠΑ ήταν θεάρεστη πράξη.

Ακόμη, μια μερίδα "αγωνιστών" θέλει προφανώς να καταδικαστούν σε θάνατο με συνοπτικές διαδικασίες όσοι υπήρξαν πολιτικοί τα τελευταία 30 χρόνια. Όλοι όμως! Άσχετα με το πόσο ευθύνονται για το χάλι μας...

Άντε να ρίξουμε στην πυρά όλους τους πολιτικούς, να ικανοποιηθείτε.

Και μετά; Ποιοι θα διαχειριστούν την κατάσταση;

Μη πολιτικοί; Μήπως με χακί στολές είναι καλύτερα; Ή να εγκατασταθούν στην Αθήνα ξένοι επίτροποι να επιβλέπουν κατεθευθείαν τα υπουργεία;

Να τα φαιδρά περί υποκλοπής της λαϊκής ψήφου από την κυβέρνηση: ο δήθεν αθώος λαός που ψήφισε το "λεφτά υπάρχουν" για ατομικές παροχές και από τότε υφίσταται ό,τι ξέρουμε, τώρα δίνει την πρωτοπορία πάλι στο Σαμαρά που λέει περίπου το ίδιο: θα μειώσει τα ελλείμματα δίνοντας σε όλους περισσότερα.

Άρα κανείς δε μας κλέβει την ψήφο.

Επί 30 χρόνια επιλέγουμε το πιο χοντροκομμένο ψέμα προεκλογικά και έπειτα ζητάμε το λόγο γιατί μας είπαν ψέματα.

Ποιός σε καταράστηκε
Ελλάδα κακομοίρα
να έχεις τόσους πιολιτικούς
νερόβραστους και φύρα!

Όλοι όσοι τους στείλανε εκπρωσώπους τους στην Βουλή, με την ψήφο τους...

Ας πάψουμε να κοροϊδευόμαστε σε αυτόν τον τόπο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: