Σάββατο 14 Μαΐου 2011

ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ...


Η Αθήνα πρέπει να είναι η μοναδική δυτική πρωτεύουσα με κέντρο απροσπέλαστο από τους μόνιμους κατοίκους της. Είναι γεγονός ότι το κέντρο της Αθήνας αποτελεί πλέον γκέτο. Και ότι αν δεν ληφθούν μέτρα, σταδιακά θα δημιουργηθούν παρόμοια γκέτο σε διάφορες πόλεις και περιοχές της χώρας.


Μετά από 7 χρόνια από τους ήσυχους Ολυμπιακούς Αγώνες.


Ένας ακόμη Έλληνας πολίτης βρήκε τραγικό τέλος αφήνοντας πίσω του ορφανά τα παιδιά του γιατί η πολιτεία φρόντισε να του φέρει εκατομμύρια αδέσποτων λαθρομεταναστών να επιβάλλουν τον δικό τους πολιτισμό στους νόμιμους κατοίκους. Το πιθανότερο είναι πως οι τύποι που διέπραξαν το φονικό δεν έχουν ούτε όνομα, ούτε ταυτότητα. Ίσως να μην υπάρχουν καν για το ελληνικό κράτος και απλώς να περιφέρονται στο κέντρο της Αθήνας σαν άγνωστα υλικά στο καζάνι με τις ψυχές.


Ο οργανωμένος από ξένες δυνάμεις λαθροεποικισμός συνεχίζεται. Και να ήθελαν να δουλέψουν κάποιοι (οι νεαρότεροι κι αδέσποτοι δεν θέλουν δουλειά έτσι κι αλλιώς), δουλειές δεν υπάρχουν ούτε για ντόπιους. Η εγκληματικότητα σκοπίμως αφήνεται και τα θύματα φυσικά είναι οι ανοχύρωτοι Έλληνες. Στα αυτόφωρα οι δικαστές ασχολούνται ως επι το πλείστον με αλλοδαπούς και τα κρατητήρια στα τμήματα γεμάτα από αλλοδαπούς, που πεινασμένοι κι αχρείαστοι στην κοινωνία καταφεύγουν από την κλοπή, τη ληστεία μέχρι το βαρύ έγκλημα να βοσκηθούν να ξεπεινάσουν μια μέρα κι έπεται συνέχεια αύριο...


Αυτοί που ηγούνται της Πολιτείας κατάφεραν να επιβάλλουν το φόβο μέσω των μεταναστών για να μπορούν να κάνουν ανενόχλητοι το πλιάτσικο τους και δημιούργησαν έναν ακόμη εσωτερικό εχθρό, για να μην αντιδρά ο φοβισμένος λαός.


Η κυβέρνηση, αλλά και η ΝΔ οταν ήταν κυβέρνηση, έκαναν τα στραβά μάτια για την αθρόα λαθρομετανάστευση. Προφανώς πέρα από τους κραβγάζοντες υποστηρικτές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων (πάντα των ξένων εισβολέων), είναι κι άλλοι πολλοί υποστηρικτές των δυο μεγάλων κομμάτων και των εργολαβικών συμφερόντων τους, που βολεύονται με τα φτηνά εργατικά χέρια γιατί σε περιόδους ανεργίας και ο Ελληνας θα αναγκαστεί να δουλεύει με λιγότερα λεφτά, αφού υπάρχει προσφορά εργασίας από ξένους. Από εκεί και πέρα, είναι τεράστια ευθύνη όσων Ελλήνων απασχολούν αλλοδαπούς και δη μουσουλμάνους Ασιάτες σε θέσεις που μπορούσαν να εργάζονται Έλληνες, έστω με μεγαλύτερο (δηλαδή το νόμιμο) ημερομίσθιο...


Η απουσία ελέγχων στους χώρους εργασίας έχει κάνει τη λαθρομετανάστευση και λαθροεργασία να θεριέψει.


Το πρόβλημα των λαθρομεταναστών δεν είναι πρόβλημα αστυνόμευσης, είναι πρόβλημα παράνομης εισόδου στη χώρα. Στα σύνορα λύνεται αρχικά αυτό το πρόβλημα. Είναι εμφανής η απουσία μιας αντεγκληματικής πολιτικής με αποτέλεσμα να υπάρχει φόβος στην κοινωνία, στην οποία αναπτύσσεται πόλωση, ενώ η κοινωνική συνοχή χάνεται.


Δεν υπάρχει όμως ούτε μεταναστευτική πολιτική με ευθύνη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που βολεύεται στην ιδέα ότι η ακριανή Ελλάδα θα είναι το χωνευτήρι των κολασμένων της γης.


Η απέλαση και αν απαγγελθεί δικαστικά ή διοικητικά (πρόβλημα πάντως υπάρχει με όσους έχουν κάνει έστω και προσχηματικά αίτημα πολιτικου ασύλου που αποφαίνονται τα σχετικά όργανα μετά από μερικά χρόνια, που δεν μπορούν να απελαθούν) οι πρεσβείες των υπό απέλαση ατόμων δεν τους αναγνωρίζουν ως υπηκόους τους, αφού κατά κανόνα δεν έχουν χαρτιά και δεν τους δέχονται πίσω.


Όταν αφήνεις ελεύθερη την λαθρομετανάστευση και ούτε καν αναφέρεις το όνομα του προβλήματος, σαν να πετάς τα σκουπίδια κάτω από το χαλί, κάποια στιγμή το πρόβλημα γιγαντώνεται και μετά τρέχεις χωρίς να φτάνεις πουθενά.


Ας ξυπνήσει το Ελληνικό κράτος και η Κυβέρνηση για να τελειώνει το θέμα.


Το γενικό πρόβλημα εφαρμογής των νόμων και της ανοργανωσιάς που χαρακτηρίζει την χώρα μας, είτε αφορά την αστυνόμευση, είτε τον έλεγχο των μεταναστών και την ασφάλεια των συνόρων δίνει την ευκαιρία στους εγκληματίες και τους παρανομούντες να αλωνίζουν ελεύθερα κι ανενόχλητα.


Η αδυναμία αυτής και της προηγούμενης κυβέρνησης να ρυθμίσει το πρόβλημα έχει καταστρεπτικές συνέπειες στο βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων αλλά και όλων των μεταναστών που δεν υιοθετούν παραβατικές συμπεριφορές και κάνει κάποιες υστερικές ρατσιστικές και φασιστικές κραυγές να ακούγονται εντονότερα...


Εδώ, όμως, υπάρχει και ευθύνη των κομμάτων της Αριστεράς, που στο πλαίσιο των ιδεών της αλληλεγγύης, δεν απαντούν στο ερώτημα πώς θα ζήσουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι εδώ, όταν λεφτά δεν υπάρχουν για κανέναν πια. Και αυτοί οι λαϊκίζοντες υποστηρικτές του κάθε ξεπεσμένου τριτοκοσμικού Τσιπρο-Αλαβάνοι, οι αλληλέγυοι και οι χρηματοδοτούμενες ΜΚΟ των επαγγελματιών "αντιρατσιστών" είναι οι ηθικοί συναυτουργοί και θάπρεπε να απομονωθούν τουλάχιστον από τον λαό που τους υφίσταται.


Δεν υπάρχει άλλη λύση από το να αρχίσει ένα πρόγραμμα απελάσεων, μεθοδικά και συστηματικά σε βάθος χρόνου, αρχίζοντας από τους ξέμπαρκους, τους υποπέσαντες σε αδικήματα έγκλειστους, και κλιμακώνοντας σε όσους δεν έχουν θέση εδώ.


Με αντικίνητρα εργασίας και παραμονής σε κάθε αχρείαστο περιφερόμενο.


Άντε να λιγοστεύουνε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: