Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΑ ΔΙΕΘΝΗ ΣΧΕΔΙΑ...


Υπάρχει μεγάλη ανισοκατανομή του πλούτου στον πλανήτη και ενώ πολλοί άνθρωποι λιμοκτονούν άλλοι όχι μόνο ζουν με χλιδή αλλά και εκμεταλλεύονται ασύστολα τους αδυνάτους.

Τα μεγάλα διεθνή συμφέροντα ελέγχουν την παγκόσμια παραγωγή αγαθών και διατηρούν μία ανισότητα πλούτου που τους εξασφαλίζει τη διατήρηση της δικής τους υπεροχής και ισχύος. Η σχεδιαζόμενη από τους εξουσιαστές παγκοσμιοποίηση έχει αυτόν ακριβώς το σκοπό και τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν στην υλοποίηση των σχεδίων τους είναι οι ιδιαιτερότητες των λαών όπως η γλώσσα, η ιστορία, ο πολιτισμός και η θρησκεία τους, όλα κείνα δηλαδή που τους συγκροτούν και τους διατηρούν ως έθνη και κράτη.

Ένα από τα μέσα που έχουν επιστρατεύσει για να μηδενίσουν τα έθνη κράτη, να ομοιο-γενοποιήσουν τους λαούς και να τους μετατρέψουν σε μία άμορφη μάζα είναι και η λαθρομετανάστευση, που την εφαρμόζουν χρόνια τώρα και στην Ελλάδα.

Ουσιαστικά αυτή αποτελεί εισβολή αλλοφύλων - αλλοθρήσκων και εντελώς διαφορετικής κουλτούρας ανθρώπων στο έδαφος μας. Παλαιά οι εισβολείς έρχονταν οπλισμένοι και τους αντιμετωπίσαμε στον Μαραθώνα, στις Θερμοπύλες και στη Σαλαμίνα, δημιουργώντας σελίδες δόξας στην ιστορία και τον πολιτισμό μας, σήμερα που έρχονται ξυπόλυτοι τους ανοίγουμε διάπλατα τις κερκόπορτες για να διέλθει ο Δούρειος Ίππος με το όνομα δήθεν της αγάπης και της αλληλεγγύης των λαών...

Σαν παράδειγμα θα αναφέρω μόνο την Ινδία και το Πακιστάν όπου ζουν περίπου δύο δισεκατομμύρια εξαθλιωμένων ανθρώπων.
Δέκα εκατομμύρια από αυτούς, όσοι είναι δηλαδή όλοι οι Έλληνες στην Ελλάδα, αποτελούν το 0,5% του πληθυσμού των χωρών αυτών. Εάν αυτοί έλθουν στην Ελλάδα θα παραμείνει στην εξαθλίωση το υπόλοιπο 99,5% και η ανακούφιση που θα έχουν οι παραμένοντες στις χώρες αυτές θα είναι μηδαμινή. Όμως τα δέκα αυτά εκατομμύρια ερχόμενα στην Ελλάδα θα την διαλύσουν όχι μόνο οικονομικά αλλά ακόμη γλωσσικά, πολιτισμικά, εθνικά και θρησκευτικά...

Εάν κάποιοι "ιδεολόγοι" θέλουν πράγματι να δείξουν ουσιαστική αγάπη προς τους φτωχούς και τους εξαθλιωμένους της γης και δεν είναι βαλτοί να καταστρέψουν την ίδια τους την χώρα, θα πρέπει να πολεμήσουν εκείνους που κρατούν αυτούς τους ανθρώπους σε εξαθλίωση μέσα στην ίδια τους τη χώρα. Στην Ινδία π.χ. υπάρχει μία τάξη από βαθύπλουτους ανθρώπους που ελέγχουν την βιομηχανία και τις εξαγωγές της χώρας, των οποίων ο πλούτος του καθενός υπερβαίνει κατά πολύ τον πλούτο όλης της Ελλάδας και θα μπορούσαν να βοηθήσουν ουσιαστικά τους συμπατριώτες τους με αναδιάρθρωση των κοινωνικών τάξεων και δικαιότερο καταμερισμό των παραγομένων αγαθών.

Το γεγονός ότι οι σχεδιαστές της παγκοσμιοποίησης επιμένουν να στέλνουν εξαθλιωμένους στην Ελλάδα, δείχνει άμεσα ότι δεν αποσκοπούν στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των ανθρώπων του πλανήτη αλλά χρησιμοποιούν μερικούς από αυτούς ώστε με το πρόσχημα της δήθεν αγάπης και αλληλεγγύης να γίνουν τα μέσα αλλοίωσης των λαών και βαθμιαίας εξαφάνισης των εθνών κρατών.

Δυστυχώς εδώ στην πατρίδα μας εκτός από την περιθωριοποιημένη Αριστερά που σχεδιάζει το διεθνές προλεταριάτο και τον "κοσμοπολίτη" Πρωθυπουργό μας που επανειλημμένα έχει δηλώσει ότι πρέπει να θυσιάσουμε μέρος από τα εθνικά μας συμφέροντα υπέρ μίας παγκόσμιας κυβέρνησης και με την υπογραφή της δανειακής σύμβασης και του μνημονίου έχει παραχωρήσει τα κρατικά κυριαρχικά μας δικαιώματα σε ξένους, έρχεται τώρα και η Εκκλησία της Ελλάδος με τον σιωπηλό Αρχιεπίσκοπο να συμβάλει στην αλλοτρίωση μας, υποπίπτοντας στο αμάρτημα του συγκρητισμού (αυτοί τα βγάλανε και κείνα).

Εμείς από τους θεολόγους μάθαμε τι πάει να πει συγκρητισμός (συγκερασμός θρησκευτικών τάσεων) και να που τώρα η ίδια η Εκκλησία της Ελλάδος, υποτασσόμενη στην εξουσία, έρχεται σαν δεύτερος Σολομών να θυσιάσει στα είδωλα.

Οργάνωσε προχθές συναυλία στον Άγιο Παντελεήμονα των Αχαρνών μιας περιοχής που έχει μαγαρίσει από αδέσποτους νεαρούς τριτοκοσμικούς μουσουλμάνους προσκαλούσα όλη την διεφθαρμένη εξουσία, το κηφηναριό του μεγάρου μουσικής και τους πουλημένους "αηδούς" που έχουμε μάθει πια τόσα χρόνια, να προκαλέσουν το κοινό αίσθημα των κατοίκων που βιώνουν καθημερινά τη λαθρομετανάστευση και τα αποτελέσματα της που ανέφερα παραπάνω. Όλα αυτά με το ψευδώνυμο της αγάπης, της συμφιλίωσης και του πολυ-πολιτισμού, που ηχούν κενά λόγια για τους ανθρώπους που ζούνε εκεί, ντόπιους μα και ξένους.

Τι άραγε εξυπηρετούσε μια τέτοια συναυλία την στιγμή που οι κάτοικοι της περιοχής τρομοκρατούνται απο την ανεξέλεγκτη δράση εγκληματιών λαθρομεταναστών που δεν έχουν να χάσουν τίποτα και η κυβέρνηση έχει αφήσει ορθάνοιχτα τα σύνορα στον Έβρο;

[Όπως λένε παλαιοί Αθηναίοι, η συνοικία του Αγίου Παντελεήμονα ήταν παλιά μικροαστική και μεσοαστική συνοικία της Αθήνας, με τα καλύτερα σπίτια να είναι από την πάνω μεριά της Αχαρνών και την κάτω μεριά, μεταξύ Αχαρνών και Λιοσίων, πιο λαϊκή περιοχή.

Η συνοικία αρχικά υποβαθμίστηκε με τη φυγή πολλών μεσοαστών κατοίκων τη δεκαετία του 80, τη συνεπακόλουθη ενοικίαση διαμερισμάτων σε Αλβανούς και άλλους ανατολικοευρωπαίους μετανάστες, εντάξιμους όμως, τη δεκαετία του 90.

Η καταστροφή ήρθε με την έλευση των Αφγανών και των Σομαλών λαθρομεταναστών. Διάφοροι ασυνείδητοι αρπακολατζήδες συμπολίτες τους με την ανοχή των αρχών, τους νοικιάζουν διαμερίσματα με το κεφάλι και μένουν 10 -10 σε αυτά. Οι κάτοικοι δεν έχουν κανενα πρόβλημα με τους Αλβανούς και Πολωνούς που μένουν εκεί, οι οποίοι ειναι ενταγμένοι και όχι ξέμπαρκοι. Το πρόβλημα είναι οι Αφροασιάτες που κλέβουν και ληστεύουν και μαζεύονται έξω από κάτι περίεργα ιντερνετ καφέ και τηλεφωνεία].

Όταν οι Έλληνες πήγαιναν μετανάστες στη Γερμανία, το Βέλγιο, την Αμερική και την Αυστραλία τους εξέταζαν και στα δόντια εάν είναι ικανοί για δουλεία και τους έστελναν συστημένους να επανδρώσουν ανθρακωρυχεία, βαριές βιομηχανικές και κατασκευαστικές μονάδες αναπτυσσομένων χωρών. Σήμερα η Ελλάδα δεν έχει εκείνες τις παραγωγικές προϋποθέσεις για να δεχθεί τα στίφη των βαρβάρων που έρχονται δήθεν ως εργάτες. Αντί αυτού έχουμε φορείς και οργανώσεις που άρχισαν να μας κάνουν και μαθήματα πολυ-πολιτισμικότητας και να μας ζητούν να είμαστε "ανεκτικοί" στο κύμα των λαθρομεταναστών που μας στέλνει η Τουρκία...

Οι υποψήφιοι δήμαρχοι πήραν ήδη το μάθημα τους στις δημοτικές εκλογές στην περιοχή, μα φαίνεται πως το μήνυμα δεν έφτασε ακόμη εκεί που στάλθηκε...

Εάν και η επίσημη εκκλησία εθελοτυφλεί σε αυτόν Δούρειο Ίππο, τότε ας ανοίξει τους ναούς της να φιλοξενήσει τους άστεγους εισβολείς και να μην παραβιάζει τους οίκους των νοικοκυραίων που θέλουν να ζήσουν στον τόπο τους με τον τρόπο που μάθανε από τους πατεράδες τους...

Όπως είπε και ένα παπαδοπαίδι: Είχαμε δει τη σιωπή των αμνών, τώρα βλέπουμε και τη σιωπή των Ποιμένων στη σφαγή των Αμνών...

Δεν υπάρχουν σχόλια: