Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

ΒΙΑΣΜΟΙ ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ...

Πληθαίνουν οι καταγγελίες για βιασμούς - "μαϊμού" σε τουριστικές περιοχές, που οργανώνουν επιτήδειες τουρίστριες, οι οποίες σκηνοθετούν τον "βιασμό" τους με θύματα ανυποψίαστους ντόπιους ή αλλοδαπούς, με σκοπό να εισπράξουν υψηλές χρηματικές αποζημιώσεις από τις ασφαλιστικές εταιρείες στις χώρες τους.

Στα Χανιά τις τελευταίες μέρες έχουν γίνει έξι καταγγελίες για βιασμούς τουριστριών, από τις οποίες ωστόσο, μετά τις ιατροδικαστικές εξετάσεις που ακολούθησαν, αποδείχτηκε ότι μόνο η μία ήταν αληθής και οι υπόλοιπες ψευδείς.

Σε κάποιες χώρες του βορρά υπάρχουν ασφαλιστικές εταιρείες με καλύψεις και αποζημιώσεις σε περιπτώσεις βιασμών.

Το ιστορικό είναι πάντα το ίδιο και το αυτό: Ορισμένες κοπέλες ασφαλίζονται πριν φύγουν από το κράτος τους σε περίπτωση βιασμού ή κάποιου άλλου ανάλογου γεγονότος και επιστρέφοντας πίσω εισπράττουν τις αποζημιώσεις.

Συνήθως έρχονται για τις διακοπές τους και μία ή δύο μέρες πριν φύγουν, αφού έρθουν σε σεξουαλική επαφή με κάποιον, προχωρούν σε καταγγελία και επιστρέφοντας πίσω στη χώρα τους, προσπαθούν να αποζημιωθούν...

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή το 80% των καταγγελιών υποτιθέμενων "βιασμών" που λαμβάνουν χώρα στα Χανιά, προέρχονται από κοπέλες, υπηκόους Νορβηγίας, Δανίας και Σουηδίας.

Αυτό το φαινόμενο ίσχυε ανέκαθεν απλώς έχει ενταθεί περισσότερο και γίνεται πιο συχνό λόγω της οικονομικής κρίσης που πλήττει τα συγκεκριμένα κράτη της Βόρειας Ευρώπης.

Έπειτα από κάθε καταγγελία για βιασμό στην Ασφάλεια στο πλαίσιο της προανάκρισης πάντα, διενεργείται κατόπιν ιατροδικαστική εξέταση η οποία είναι καθοριστική για την προφυλάκιση, την καταδίκη ή όχι του δράστη. Κατόπιν των εξετάσεων οι περισσότερες ήταν αρνητικές, επεσήμανε ο ιατροδικαστής.

Για να πάρει κάποια αποζημιώσεις από βιασμό, σημαίνει σωματικές βλάβες ή τόσο μεγάλα ψυχολογικά προβλήματα που ουσιαστικά δεν μπορεί εφ' όρου ζωής να ξαναδουλέψει...

Ωστόσο, δεν αμφισβητείται πως από τις τουρίστριες που έκαναν καταγγελία, οι πέντε τελικά δεν ήταν θύματα βιασμού και μόνο μια υπέστη αληθινό βιασμό.

Όλα για μια παχυλή αποζημίωση λοιπόν, απαραίτητη στην οικονομική κρίση που πλήττει πολλές χώρες, μεγάλη η ενέργεια και η χάρη του χρήματος, έτσι εξηγείται η πανύψηλη ξανθιά του βορρά παρέα με τον κακοσκαρωμένο μαυριδερό τριτοκοσμικό αλλοδαπό που νόμισε πως θα πηδήξει τσάμπα στις 4.00πμ την γυναίκα των ονείρων του και βρέθηκε ξαφνικά στο κελί να κοιμάται στο πάτωμα στριμωγμένος και να τον πηδούν οι κατσικοκλέφτες συγκρατούμενοι στα όρθια, νομίζοντας τον βιαστή...

Δεν υπάρχουν σχόλια: