Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ; ΒΓΕΙΤΕ ΑΛΩΒΗΤΟΙ!

Είστε επιχειρηματίας ή ελεύθερος επαγγελματίας και σας έχει επηρεάσει η οικονομική κρίση;

Κάθε οικονομική κρίση ισχυροποιεί τις αγοραστικές αντιδράσεις και την καχυποψία από την μεριά των υποψήφιων πελατών.

Σήμερα ζούμε την εποχή της παντοδυναμίας του πελάτη. Όσο κι αν προσπαθήσετε, σε τελική ανάλυση ο πελάτης θα κινηθεί στους ρυθμούς που επιλέγει ο ίδιος, όσον αφορά την τελική αγοραστική απόφαση για ένα προϊόν ή υπηρεσία.

Αυτά που εσείς διαθέτετε και του προσφέρετε!

Δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα με την γενικότερη οικονομική κατάσταση του τόπου.
Μπορείτε να κάνετε κάποια πράγματα ωστόσο, που θα σας βοηθήσουν να βγείτε ΕΣΕΙΣ αλώβητοι...

Μειώστε τα έξοδά σας: Επαναδιαπραγματευθείτε μισθώσεις, ενοίκια, δάνεια και άλλες μακροχρόνιες υποχρεώσεις.

Μην προσπαθείτε να εξοικονομήσετε ρευστό καθυστερώντας τις συμφωνημένες υποχρεώσεις σας, γιατί έτσι μπορεί να χάσετε πολύτιμους πελάτες ή προμηθευτές, τώρα που τους έχετε περισσότερο ανάγκη.

Μην επιτρέπετε στην αίσθηση του επείγοντος να σας πιέσει στο να κάνετε επιπόλαιες περικοπές (π.χ. Επιπόλαιες και επικίνδυνες περικοπές είναι σε τομείς Εκπαίδευσης εσάς και του προσωπικού σας, δαπάνες αποτελεσματικής Διαφήμισης, καινούριες τακτικές Μάρκετινγκ).

Αντιθέτως, γίνετε σοφοί διαχειριστές του χρήματος που έχετε...

Πάρτε πλεονεκτική θέση στην αγορά. Μην χάσετε ευκαιρίες προβολής που θα σας βοηθήσουν να γίνετε ανταγωνιστικότεροι.

Όπως την μοναδική και προσιτή ευκαιρία που σας προσφέρει η διαδικτυακή τηλεόραση. Τα Διαδικτυακά Κανάλια της INTRON tv και Way2goGreece:

Με το δικό σας βίντεο (ως 15 λεπτά μέγιστη διάρκεια) που θα φτιάξουμε σε συνεργασία και θα δείχνει ποιος είστε, τι προσφέρετε, τους χώρους έκθεσης - πώλησης ή τις εγκαταστάσεις παραγωγής σας, τι όφελος θα έχει ο πελάτης προτιμώντας εσάς, πού διαφοροποιείστε από τον ανταγωνισμό, πως βρεθήκατε στον χώρο αυτόν, να καταλάβει πως δεν είστε τυχάρπαστοι μα αγαπάτε αυτό που κάνετε και το ξέρετε καλά και θα τελειώνει με την διεύθυνση και τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

Το βίντεο θα προβάλλεται για έναν χρόνο (12 συνεχόμενους μήνες) στο κυλιόμενο 24ωρο πρόγραμμα των καναλιών, με διεθνή προβολή και μεγάλη τηλεθέαση, μα σε προσιτή τιμή που ο καθένας σοβαρός επιχειρηματίας - επαγγελματίας μπορεί να διαθέσει.

Με αποτέλεσμα την κατακόρυφη αύξηση της προβολής σας σε ποιοτικό κοινό (που συνεχώς πληθαίνει με τις δικές μας προσπάθειες) και την ευρεία αναγνωρισιμότητα σας.

Σκεφτείτε εσείς τώρα αν η δική σας επιχείρηση στην Παραγωγή - Κατασκευές - Εμπόριο, Τουρισμό - Εστίαση - Ψυχαγωγία, Γεωργικά - Κτηνοτροφικά - Βιολογικά προϊόντα ποιότητας, Εκπαίδευση, Μεταφορές, Εξαγωγές, Καλλιτεχνικές - Παραδοσιακές - Αθλητικές δραστηριότητες, Χρηματοοικονομικές - Μεσιτικές - Ασφαλιστικές εργασίες, Οργάνωση Εκθέσεων - Εκδηλώσεων, κλπ, μπορεί να επωφεληθεί από την προσφορά μας.

Να "πάρετε κεφάλι" από τον ανταγωνισμό και να ξεχωρίσετε σε αυριανούς δυνητικούς πελάτες...

Οι πελάτες αποτελούν την σάρκα και το αίμα μιας επιχείρησης. Οι ευχαριστημένοι πελάτες (δική σας ευθύνη αυτό) και η ανυπολόγιστη "από στόμα σε στόμα" διαφήμιση που ευχαρίστως σας κάνουν, ειδικά σε περιόδους οικονομικής αναστάτωσης και κοινωνικού θυμού θα σας φέρουν εισοδήματα, εκτίμηση, ικανοποίηση και επίσης αποτελούν το οξυγόνο για κάθε επιχείρηση που πασχίζει να αναδυθεί μέσα από τον βάλτο της κρίσης και της αβεβαιότητας...

Είτε δραστηριοποιείστε τοπικά, είτε κάνετε κι εξαγωγές σε άλλες αγορές, η διαφοροποίηση σας και η προβολή σας είναι κάτι που πρέπει να πάρετε στα σοβαρά, σήμερα κιόλας.

Επικοινωνήστε μαζί μου στο e-mail: kmas01@pathfinder.gr

ή από το profile μου.

Για προσωπική συνάντηση στα Χανιά όπου μένω, και την λοιπή Κρήτη με λίγη προσπάθεια.

Για τη υπόλοιπη Ελλάδα, πάλι θα βρούμε την καλύτερη εφικτή λύση, μαζί με τα INTRON tv και Way2goGreece με έδρα την Αθήνα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: