Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

ΚΑΥΓΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΡΙΤΗ...

Ζούμε έναν τραγέλαφο καθημερινά άνευ προηγουμένου. Η πίεση που προκαλεί στον ΣΥΡΙΖΑ η Παναρίτη στο ΔΝΤ έτσι δείχνει...

Ο καυγάς για την Παναρίτη ειναι ενδοσυριζαική υποθεση, για ενδοσυριζαικούς λόγους κι επιδιώξεις κάποιων "καρεκλάτων".

Που όταν ενοχλούνται γίνονται κανονικά νούμερα και στήνουν υπέροχες παραστάσεις.

Αυτοί οι τριαντατόσοι κατά λάθος βουλευτές αντί να σκουζουν και να διαμαρτύρονται που μια "μνημονιακιά" βεβήλωσε την αριστεροσύνη τους, καλά θα κάνουν να συνειδητοποιήσουν πως ειναι συνένοχοι στην απάτη του συριζα να τάξει τα πάντα στους πάντες και να εκμεταλλευτεί την ανάγκη των απελπισμένων για να υφαρπάξει την ψήφο τους και να πάρει την εξουσία.

Μερίδιο στην απάτη είχε και ο τηλεοικονομολογος και νυν υπουργός που μπορεί να συναγωνίζεται σε γραφικότητα όλους αυτούς τους διαμαρτυρόμενους συντρόφους αλλά έφερε περισσότερα κουκιά απο όλους αυτούς μαζι επομένως έχει μεγαλύτερο βάρος η άποψη του απο αυτήν των υπογραφόντων διαμαρτυρίες. Ούτε ο ίδιος ο Τσιπρας δεν θα του την πει, όπως και σε άλλες πιο σοβαρές χοντράδες που εχει κάνει.

Η μοιρασιά γίνεται οπως σε πειρατικό τσούρμο, ο καθένας έχει μερίδιο στη λεία ανάλογα με τη συνεισφορά του.

Όταν μιλάμε για πλιάτσικο και πειρατεία δεν εχει νόημα να μιλάμε για βιογραφικά και ουσιαστικά προσόντα. Οι καπεταναίοι κάνουν ο,τι γουστάρουν και οι μούτσοι αρπάζουν ο,τι περισσέψει και το πολυ πολυ υπογράφουν και καμία ανακοινωςη διαμαρτυρίας.

Ο πρωθυπουργός θα κάνει όποιον γουστάρει υπουργό, ο Βαρουφακης θα διορίζει όπου θέλει την κάθε Παναριτη χωρίς να λογαριάζει κανέναν και οι κάθε λογής τυχάρπαστοι που προκύψανε ως εθνοπατέρες ας μην γελοιοποιούνται παραπάνω.

Η δουλειά τους είναι να βρίσκουνε λύσεις σε προβλήματα (αν μπορούν). όχι να καταγγέλλουν το κόμμα τους!

Καλά θα κάνουνε τουλάχιστον που και που να λένε και κάποιο ευχαριστώ στον μουζίκο λαό που χωρίς την απελπισμένη ψήφο του δεν θα βλέπανε Βουλή ούτε στον ύπνο τους και ας κάνουν τουμπεκί για να μπορούν να παίρνουν το βουλευτικό μισθό και να βολτάρουν με το τσάμπα αυτοκίνητο, διαδίδοντας τις αποτυχημένες διεθνώς "ιδέες" τους...

Δεν μας αφορά εμάς τους υπόλοιπους.

Αυτα που μας αφορούν κι επηρεάζουν τη ζωή μας,χάρη σε αυτούς/ές πάνε απο το κακό στο χειρότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: