Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

ΦΥΛΑΚΕΣ - ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ...

Φαίνεται ότι στη "Δικαιοσύνη" και στο περιβάλλον των φυλακών γίνεται ό,τι γίνεται σε όλους τους τομείς.

Ωχαδερφισμός, δε βαριέσαι, τσαπατσουλιά, κονέ, ανευθυνότητα και ανοργανωσιά...

Ακούγονται τόσα πολλά για καθημερινά σουλατσαρίσματα του Ξηρού σε άλλες πτέρυγες της φυλακής, επισκέψεις ως και στο αρχιφυλακείο, για τα ξεφαντώματα σε πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν με τα ανήσυχα "παιδιά" των πυρήνων, για φασαρίες με άλλα στελέχη της 17Ν και κανένας δεν τα διαψεύδει.

Όμως δεν παραιτείται κανένας ούτε ξηλώνεται κανένας, από Υπουργό Δικαιοσύνης, διευθυντή φυλακών έως αρχιφύλακες είναι όλοι στη θέση τους...

Πού να βρεθεί η απαιτούμενη ευαισθησία;

Δηλαδή δεν έχουμε μια κυβερνητική συνωμοσία κατά δήλωση Γιωτόπουλου, ή μια ακόμη απόδειξη ότι οι κρατικοί μηχανισμοί είναι μπάχαλο παντού;

 Ποιος λέει ότι κουμάντο κάνει ο Σαμαρας ή ο κάθε είς σε αυτήν τη χώρα, επειδή έτυχε την εποχή αυτή στην εξουσία;

Το θετικό είναι οτι πλέον δεν δεχόμαστε άκριτα καμία είδηση, το τραγικό ειναι οτι σαν λαός με φαντασία φτιάχνουμε πολλα σενάρια!

Μετά από όλα αυτά τα ακραίως παράλογα που βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας, δε θα τολμούσα να αναπτύξω κανένα σενάριο, αφού η πραγματικότητα των τελευταίων τριών ετών, θα είχε διαψεύσει ακόμα και τα πιο σουρεαλιστικά σενάρια.

Κάποιοι βαρεμένοι ή ανίκανοι γραφειοκράτες άφησαν έναν επικίνδυνο δολοφόνο να ξεφύγει...

Τα επιχειρήματα αντιπαράθεσης κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, είναι ενδεικτικά της κυριαρχίας του παραλόγου στη χώρα μας.

Όποιος γνωρίζει και καταλαβαίνει τον τρόπο λειτουργίας του Ελληνικού κράτους, ξέρει καλά ότι όλα γίνονται αποκλειστικά και μόνο στην βάση της ατομικής γνωριμίας. Πέρα απ΄ αυτό δεν υπάρχει εμπιστοσύνη ούτε για δείγμα.

Αν μεταξύ υπουργών, διοιηκητών, αξιωματικών διαφόρων υπηρεσιών που εμπλέκονται κάπου γίνει σχεδιασμός που να μην διαρρεύσει, θα είναι η αρχή της αποκάλυψης.

Η απλή ανευθυνότητα κι ανικανότητα, πάγιες "αξίες" του συστήματος, δεν παίζεται...

Δεν υπάρχουν σχόλια: