Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ...

Γιατί τόση πρεμούρα να φορέσουμε καπέλο ένα νόμο με περίεργους όρους περί «εχθροπάθειας» και πρόκλησης «μίσους»; Όροι υποκειμενικοί, με ερμηνεία λάστιχο, που θα δημιουργήσουν εγκλήματα από απλή έκφραση γνώμης γνώμης.

Δεν χρειαζόμαστε τέτοιες ολοκληρωτικές διατάξεις, όσο κι αν αρέσουν στο τυχαία τοποθετημένο σημερινό υπουργό δικαιοσύνης  και κάποιους άλλους του είδους του.

Ο συγκεκριμένος νόμος είναι ασαφής και καταργεί την ελευθερία του λόγου. Το να σταματήσουμε να μιλάμε για το πρόβλημα δεν σημαίνει ότι αυτό θα σταματήσει να υπάρχει...
 
Υπάρχει ήδη σχετικός νόμος και ισχύει. Διώκει αυτεπάγγελτα πράξεις ή ενέργειες που μπορεί να προκαλέσουν διακρίσεις, μίσος ή βία κατά ομάδων ή ατόμων λόγω φυλετικής ή εθνικής καταγωγής ή θρησκεύματος. Αυτό σε συνδυασμό με τον ποινικό κώδικα συνθέτει ένα ποινικό πλαίσιο που είναι υπεραρκετό. Δεν χρειάζεται νόμος προληπτικής αντιμετώπισης της Χρυσής Αυγής (γιατί περί αυτού πρόκειται το Ρουπακιώτειο πόνημα) μπορεί και να την ενδυναμώσει ανάμεσα στον πραγματικό λαό αντί να την καταστείλει.

Αν ο στόχος κάποιων είναι να εξουδετερώσουν την άνοδο της Χ Α με τέτοια κατασταλτικά μέτρα που θα διώκουν πεποιθήσεις και γνώμες, γιατί τα αληθινά ρατσιστικά εγκλήματα ήδη διώκονται. Ελληνικός "φασισμός" και ανεξέλεγκτη μετανάστευση πάνε μαζί, είναι κοινωνική αντίδραση το πρώτο έναντι του δεύτερου. Αν δεν θέλετε να πολλαπλασιάζονται καθημερινά οι "φασίστες", εφαρμόστε αυστηρό μεταναστευτικό μοντέλο και απελάστε άμεσα όλους τους λαθρομετανάστες.

Η πιο αποτελεσματική αντιρατσιστική πολιτική είναι η συντριβή της λαθρομεταναστευτικής εισβολής και της μαύρης και παράνομης εργασίας που βολεύει κάποια συμφέροντα, η άμεση κι οριστική απέλαση των παρανόμων και η γρήγορη απόδοση πολιτικού ασύλου, στους ελάχιστους ξένους που το δικαιούνται πραγματικά, με παράλληλη άμβλυνση των κοινωνικών αντιθέσεων κι εντάσεων.

Ο Ελληνικός λαός μαστίζεται από την οικονομική κρίση, παλεύει καθημερινά για την επιβίωση, εξοργίζεται από τους πολιτικούς, σιχτιρίζει τη λαθρομετανάστευση, μα βαθιά μέσα του αποδοκιμάζει τους νεοναζιστές - υμνητές του Χίτλερ. Κι αν ένα μέρος της Ελληνικής κοινωνίας έχει ταυτιστεί με τη Χρυσή Αυγή προσωρινά για τους δικούς του λόγους, είναι σίγουρο ότι θα επιστρέψει στον δημοκρατικό χώρο, όταν τα πράγματα θα πάνε καλύτερα, κι όταν αυτή η κυβέρνηση δώσει το όραμα για μια νέα κοινωνία.

Αυτό ακριβώς είναι και το στοίχημα όλων όσων είναι σοβαροί στη χώρα αυτή. Να δώσει ένα διαφορετικό όραμα στους Έλληνες ώστε να απαγκιστρωθούν από τις συνθήκες ανωμαλίας που προσπαθούν να δημιουργήσουν οι Χρυσαυγίτες αντάμα με τους ακροαριστερούς - αναρχικούς κλπ βαρεμένους.

Η Χ.Α θα αποτελούσε μιά γραφική πολιτική ατραξιόν, αν υπήρχαν αποτελεσματικές πολιτικές προτάσεις-λύσεις στα προβλήματα της ανεξέλεγκτης λαθροεισβολής, της ξενόφερτης εγκληματικότητας και της μαζικής φτωχοποίησης του Ελληνικού λαού (του 30% + ανεργίας).

Το άθλιο αυτό κατασκεύασμα που υποχρεωτικά μας επιβάλλεται έξωθεν και οι ντόπιοι αισχροί πολιτικάντηδες - λακέδες με υπερβάλλοντα ζήλο σπεύδουν δουλικά να προωθήσουν, αποτελεί ακόμη ένα μέτρο πίεσης του λαού μας.

Η απάντηση πρέπει να είναι ασφαλή σύνορα, ασφαλείς δημόσιοι χώροι, ασφαλή σπίτια και προπαντός αισιόδοξη προοπτική για το αύριο, για τους κατοίκους αυτού του τόπου.

Το κράτος δικαίου και η πατριωτική πολιτική, που έχουν ξεχαστεί...

Δεν υπάρχουν σχόλια: