Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ...

Όλοι οι σώφρωνες πολίτες γνωρίζουμε ότι ο συνδυασμός της ανέχειας, της πείνας, της ανεργίας, της έλλειψης στοιχειωδών αγαθών μαζί με το εκρηκτικό φαινόμενο της παράνομης μετανάστευσης, προκαλούν μια βόμβα που είναι έτοιμη να εκραγεί...

Έχει βαφτιστεί από τις απανταχού αριστεράντζες ο κάθε λαθραίος κατσαπλιάς σαν "μετανάστης", λες και έχει λάβει αντίστοιχη πρόσκληση, βίζα και έχει παρουσιάσει νόμιμο και θεωρημένο διαβατήριο από την πρεσβεία της χώρας που θέλει να πάει. Οι λαθραίοι έχουν τα ίδια δικαιώματα με τους νόμιμους μετανάστες.

Ήδη τα πρώτα χαρακτηριστικά μιας κοινωνίας στα όριά της τα βλέπουμε. Η ακροδεξιά ανεβαίνει συνεχώς, οι ανεξέλεγκτοι λαθρομετανάστες στοιβάζονται σε όλη την χώρα χωρίς τα στοιχειώδη και είναι θέμα χρόνου να εκραγούν. Ολόκληρες περιοχές της πρωτεύουσας, αλλά και στην Πάτρα, την Ηγουμενίτσα, τη Θεσσαλονίκη κ.λπ. έχουν μετατραπεί σε γκέτο που το βράδυ κανείς δεν μπορεί να πλησιάσει. Μια σπίθα μπορεί να προκαλέσει τέτοια φωτιά που δε θα έχει περάσει ποτέ η χώρα.

Κι όμως. Ενώ το νούμερο ένα πρόβλημα της Ευρώπης ακόμη και από την οικονομία, είναι η εκρηκτική αύξηση της λαθρομετανάστευσης από Ασία κι Αφρική που καμιά σχέση δεν έχουν με τα Ευρωπαικά δεδομένα, οι Ευρωπαίοι ανεπαρκείς ηγέτες συζητούν για τη φοροδιαφυγή. Ενώ βλέπουν ότι μια κοινωνική έκρηξη μπορεί να διαλύσει την Ευρώπη ολόκληρη, στις Βρυξέλλες οι γραφειοκράτες χαρτογιακάδες περί άλλα τυρβάζουν.

Έχουν αφήσει την πύλη για λαθρομετανάστες, την Ελλάδα, να παλεύει μόνη της να αντιμετωπίσει το πρόβλημα, αλλά αυτό έρχεται σιγά - σιγά και στην πόρτα τους. Κι αντί είτε να λάβουν μέτρα για να ανακοπεί το κύμα είτε να προχωρήσουν σε γενναίες πολιτικές ενσωμάτωσης, κάνουν ότι δε βλέπουν το πρόβλημα.

Στην Σουηδία συνεχίζονται τα επεισόδια μεταξύ Αφρικανών και αστυνομικών, με τους Αφρικανούς να καίνε αυτοκίνητα και κτίρια, να λεηλατούν μαγαζιά, γενικά να ρημάζουν, γιατί λέει η ανεργία η δικιά τους είναι μεγαλύτερη από αυτή των λευκών Σουηδών. Και στην Ιταλία πριν λίγες μέρες ένας Αφρικανός έσφαξε τρεις λευκούς Ιταλούς και τραυμάτισε άλλους πέντε έξι γιατί, λέει, άκουγε φωνές. Και μεις τα έχουμε ζήσει αυτά, μια με την Μυρτώ, μια με τον Λαζανά στην Πάτρα, μία με τον Καντάρη στην Αθήνα...

Άλλα γεγονότα, όπως αυτό στο Λονδίνο όπου μαύροι μουσουλμάνοι αποκεφάλισαν έναν στρατιώτη δημόσια φωνάζοντας ο "Αλλάχ είναι μεγάλος", θα βλέπουμε όλο και συχνότερα.

Θα πει κανείς: Πόσους να αντέξει η Ελλάδα, πόσους να δεχθεί η Ευρώπη; Αυτό ακριβώς πρέπει να κάτσουν σοβαρά οι Ευρωπαίοι και να συζητήσουν. Αλλιώς είναι θέμα χρόνου οι εκρήξεις σε όλη την Ευρώπη.

Κάντε κάτι λοιπόν χαρτογιακάδες για το κύμα της τριτοκοσμικής ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης κι αφήστε την οικονομική πίεση στους λαούς σας (νομίζοντας ότι με τους συνεχείς φόρους και τις περικοπές θα κάνουν μια χώρα ανταγωνιστική και θα εξυγιάνουν τα δημόσια οικονομικά), προτού η γηραιά Ευρώπη αφανιστεί...

Όλα τα σοβαρά κράτη προστατεύουν το κράτος τους και την εθνική και κοινωνική τους συνοχή.
Χρέος της Ευρώπης είναι να σταματήσει αυτά τα κύματα προσφύγων, ακόμα κι αν γίνει "σκληρή" για κάποιους. Γιατί στο τέλος θα ζούμε όλοι σε καθεστώς ομηρίας στις ίδιες μας τις χώρες.

Κάθε χώρα που αρνείται να αυτοπροστατευθεί δυναμικά έναντι του απρόσκλητου και θρασύ εισβολέα, θα πεθάνει ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: