Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗ...

Ωριμότητα- συνειδητοποίηση.

Αυτές είναι οι λέξεις πλέον που χαρακτηρίζουν τον κάθε Ελληνα μετά την σφαλιάρα της πτώχευσης.

Ο καθένας γνωρίζει πολύ καλά τους λόγους και τις αιτίες που οδήγησαν την χώρα από πρότυπο οικονομικής και πολιτικής ευημερίας που έπρεπε να είναι σε Ευρωπαικό ζητιάνο.

Εξαιτίας της συνειδητοποίησης-ωριμότητας της κοινωνίας που πλέον έχει αντιληφθεί πολύ καλά τον ρόλο-παιχνίδι-ήθος- σκοπίμότητα των διάφορων συνδικαλάδων, τους απομόνωσε με αποτέλεσμα στο αμαξοστάσιο να ήταν τρεις και ο κούκος σστην επέμβαση των ΜΑΤ.

Αυτό όμως που δεν πρέπει να ξεχνάει η κυβέρνηση είναι ότι εκτός από κρατικοδίαιτους-βολεμένους συνδικαλιστές υπάρχει και ένα κρατικοδίαιτο πολιτικό σύστημα με προκλητικά προνόμια σε βουλευτές και συγγενείς τους που πρέπει να καταργηθούν στο όνομα του ισοκαταμερισμού των θυσιών.

Αφου δεν μπορεί να δώσει αυξήσεις ας δώσει τουλάχιστον το αίσθημα της δικαιοσύνης στον κόσμο που έχει πάρει την χώρα στις πλάτες του.

Εύχομαι και ελπίζω ότη κυβέρνηση μετά τις συντεχνίες θα ξεδοντιάσει και τα υπόλοιπα παράσιτα με τη σειρά, αρχίζοντας από κείνα των απλών προμηθειών του δημοσίου και φτάνοντας τους γνωστούς νταβατζήδες μεγαλοαπατεώνες φοροκλέφτες της μιντιακής  - επιχειρηματικής ελίτ των κρατικοδίαιτων, και τους διαπλεκόμενους με αυτήν πολιτικούς ε; Αυτούς που είναι σε λίστες καταθέσεων που ποτέ δεν ερευνήθηκαν από καμιά κυβέρνηση...

Το κράτος ζει, κινείται, αποφασίζει, συγκρούεται, επιβάλλει. Αυτό πια να δούμε...

Ένα ακόμη ένα βήμα προς το δρόμο που οδηγεί στο να γίνει η Ελλάδα μία κανονική Ευρωπαϊκή δημοκρατία, όπου ο νόμος θα ισχύει για όλους.

Και ότι μετά τη σύνταξη της γριούλας και της άγαμης θυγατέρας, θα ασχοληθεί λιγουλάκι και με τα πραγματικά μεγάλα εισοδήματα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: