Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΣΟΟΥ...

Η κρίση αποδεικνύει ένα πράγμα.

Δεν υπάρχει πολιτικό προσωπικό με ικανότητες και εμπειρίες να την διαχειρισθεί.

Σε άλλα ήταν μαθημένοι.

Διορισμούς, ρουσφετάκια, χαριεντίσματα με κολλητούς και πειθήνια όργανα της διαπλοκής για ένα πεντάλεπτο στην τηλεόραση.Υπάρχει έλλειμμα πολιτικού προσωπικού με ικανότητες πέρα από το απλό επίπεδο της διαχείρισης. Μόνο που οι καιροί τώρα ζητούν κάτι πέρα από διαχείριση.

Η άρρωστη Ελλάδα γκρεμίζεται όσοι νοιώθουν ικανοί ας ετοιμάζονται, το παλιό ξηλώνεται και αφήνει χώρο για το νέο.Το σύστημα φρόντιζε εδώ και δεκαετίες να μην αναδεικνύονται ικανοί ηγέτες που να μπορέσουν να το ενοχλήσουν.

Αναπόφευκτα θέτονται τα ακόλουθα ερωτήματα:

Πως θα καθορίσουμε εμείς το νέο;

Πως θα σπάσουμε το απόστημα της κλειστής πολίτικης κάστας, ώστε να επιβάλουμε εμείς ως λαός τους όρους της ακολουθούμενης πολιτικής;

Η κοινωνία σε αυτό το κατάντημα του κοινοβουλίου δεν φέρει καμία ευθύνη;

Το θέμα είναι ότι πρέπει να καθαρίσουμε από τους κλέφτες χωρίς να υπάρχει φόβος να έρθουν άλλοι κλέφτες. Δεν μπορεί οι άνθρωποι που μας έβαλαν σε αυτές τις περιπέτειες να μας κάνουν συστάσεις και ουσιαστικά να προκαλούν και να εκνευρίζουν τον κόσμο που δοκιμάζεται.

Ποιοί είναι λοιπόν χειρότεροι και περισσότερο επικίνδυνοι για την πατρίδα και τον λαό της; Εκείνοι που έγιναν πάμπλουτοι κοροιδεύοντας εκατομμύρια λαού για δεκαετίες και ξεπούλησαν τη χώρα στο τέταρτο ράιχ οργανώνοντας ταυτόχρονα σχέδιο γενοκτονίας του λαού μας (μέσω της ύφεσης, της πείνας, της εξαθλίωσης, της έλλειψης ελπίδας για το μέλλον) καθώς και ύπουλο πρόγραμμα αλλοίωσης και αντικατάστασης του γηγενούς πληθυσμού από τριτοκοσμικούς αλλοδαπούς εισβολείς;

Η μήπως οι "φασίστες"της Χρυσής Αυγής; Τουλάχιστον αυτοί ότι είχαν πεί οτι θα κάνουν το έκαναν, μπάχαλο υποσχέθηκαν κι ανατροπή του σάπιου πολιτικού καταστημένου επιτέλους. Για να δοκιμάσουν αυτό ως η μόνη προσφερότερη λύση τώρα τους ψήφισε όποιος ψήφισε Χ.Α πρόσφατα στις εκλογές και όχι επειδή τάχα νοσταλγεί το 7% των Ελλήνων τα φαντάσματα του Χίτλερ και του Ρούντολφ Ες.

Οι επερωτήσεις της Χ.Α. δεν τυγχάνουν απαντήσεων. Οι απαντώντες περιορίζονται μόνο στο να τους αποκαλούν φασίστες, ναζί κ.λ.π. γεγονός που σίγουρα δεν βοηθά την ίδια την δημοκρατία και το κοινοβούλιο. Τα νταβατζοκάναλα τους έχουν αποκλεισμένους από πολιτικές συζητήσεις και τους καλούν σποραδικά για σόου.

Όσο συνεχίζονται αυτές οι τακτικές τόσο η Χ.Α. θα το εκμεταλλεύεται και θα δίνει σόου όπως το χθεσινό στη βουλή. Είναι όμως σίγουρο ότι έχουν πιάσει τον σφιγμό και τον πόνο της κοινωνίας καλύτερα από τους αριστερούς συνήθεις λαοπλάνους, αν και τα μεταφέρουν με άγαρμπο τρόπο εντός της βουλής.

Η Χρυσή Αυγή ήρθε να καλύψει το κενό που άφησε η αδιαφορία της πολιτικής ηγεσίας για έναν λαό που έμαθε να μετατοπίζει της ευθύνες του και να βολεύεται με την ανομία.

Η Χρυσή Αυγή μπήκε στα σπίτια μας όχι από το παράθυρο αλλά από την πόρτα που ανοίξαμε οι ίδιοι
Ο μόνος τρόπος να αντιμετωπιστούν είναι από άφθαρτους πολιτικούς που δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα και με πολιτικούς όρους.

Το κόλπο που εφαρμόζουν οι κρυφοί εξωθεσμικοί κυβερνώντες είναι να μας κάνουν να νομίζουμε ότι εκλέγουμε αντιπροσώπους ψηφίζοντας σε εκλογές και εν συνεχεία να βάζουν αυτοί υπαλλήλους των τραπεζών να κάνουν πολιτική λειτουργεί πλέον και ανάστροφα, για αυτό και εμφανίζονται τα αριστερο-δεξιά άκρα και προκαλούνται αυτές οι αντιδράσεις.

Με σωστούς πολιτικούς είναι σίγουρο ότι όλα αυτά θα σταματήσουν το θέμα είναι ποιός τέτοιος θα αφήσει τους σωστούς να ασχοληθούν με την πολιτική....

Δεν υπάρχουν σχόλια: