Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

ΤΑΡΙΦΕΣ...


Πλήρη απελευθέρωση του κλάδου των ταξί ανακοίνωσε ο υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, προκαλώντας άλλη μια ηλίθια απεργία της τάξης των ταριφών.


Που στη ντάλα του καλοκαιριού, την εποχή του χρόνου που κονομούνε χοντρά ελέω τουρισμού, απεργούνε για να μη μπούνε νέοι στο "επάγγελμα" και χάσουν κακώς κεκτημένα προνόμια κι εδώ. Έχει παραγίνει με όσους έβγαζαν για πολλά χρόνια "μαύρα λεφτά" και κρατικοδίαιτοι/προστατευόμενοι θέλουν να εξακολουθήσουν να είναι.


Τέρμα πια οι προστατευτισμοί σε κάθε συντεχνία. Ήρθε η ώρα να πάψει να ζει όπως ζούσε αυτή η κακομαθημένη κοινωνία.


Οποιος δεν θέλει να ρισκάρει να τα βάλει τα λεφτά του στην τράπεζα για να παίρνει 5% τόκο στα σίγουρα, αλλιώς στην αρένα της ελεύθερης αγοράς και του ανταγωνισμού κι όποιος αντέξει...


Οποιος θέλει να μπει στο επάγγελμα θα ζυγίσει τα πράγματα και θα αποφασίσει. Τους κακούς θα τους ξεράσει σύντομα η αγορά, οι υπόλοιποι θα έχουν ίσες ευκαιρίες σε ένα καλό εισόδημα από την ρόδα, αφού όσοι μπήκαν στο επάγγελμα (πολλοί μετά από επίμονο ρουσφέτι), κανείς δεν το εγκατέλειψε ποτέ!


Εννοείτε βέβαια ότι πρέπει να ελευθερωθούν και τα κόμιστρα, που είναι ο κύριος λόγος που αποφεύγει ο κόσμος τις "υπηρεσίες" τους.


Όσοι απόμειναν χωρίς δικό τους αμάξι, τουλάχιστον...

Δεν υπάρχουν σχόλια: