Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ...


Λίγες ώρες μετά τον αφοπλισμό αστυνομικών νέο αιματηρό επεισόδιο στην Αθήνα με θύματα ένα νεκρό και δύο αστυνομικούς τραυματίες μετά από πυροβολισμούς και ρίψη χειροβομβίδων από ληστές.

Είναι ώρα η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να εγκαταλείψει την τακτική της καυχησιολογίας και να συνεννοηθεί με την αντιπολίτευση και την ελληνική κοινωνία, προκειμένου να αντιμετωπισθεί η ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας και να προστατευθεί το αγαθό της ζωής των πολιτών και της δημόσιας ασφάλειας.

Οπλοστάσιο ανακάλυψε η αστυνομία στο σπίτι των δύο Αλβανών κακοποιών, στη διάρκεια επιχείρισης χθες για τη σύλληψη των οποίων σκοτώθηκε ένας τυχαίος άνθρωπος, αλλοδαπός εργάτης αυτός.

Η εθνικότητα του θύματος και των δραστών δεν αναιρεί την οικτρή πραγματικότητα και την αλήθεια όσο και να το θέλουνε κάποιοι αυτό. Δεν οφείλεται στα γονίδια κάποιας ράτσας αλλά σε διάφορους "ξέμπαρκους" κακοποιούς που εκμεταλλεύονται τη διάχυτη ανομία που υπάρχει στην χώρα.

Θύμα θα μπορούσε να είναι ο οποιοσδήποτε άτυχος άνθρωπος, αλλά η εγκληματικότητα είναι ως επι το πλείστον αλλοδαπής προέλευσης που να χτυπιούνται κάτω (ή να διαδηλώνουν κατά τις συνήθειες τους) κάποιοι αυτόκλητοι προστάτες "δικαιωμάτων" όσο θέλουν, και οι μούφα δημοσκοπήσεις και οι γενικότητες, δεν αλλάζουν αυτή την αλήθεια.

Μπερδεύουνε οι νεαροί περιθωριακοί ψευδο-ιδεολόγοι συχνά την καλή τους πρόθεση και τι θα θέλανε ως ουτοπική φαντασία, με την οικτρή πραγματικότητα και αυτό είναι λάθος.

Αν υπήρχε πολιτική βούληση τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά αλλά το σχέδιο είναι πολύ οργανωμένο. Και ο νεοέλληνας είναι συνυπεύθυνος. Όλα έγιναν με την ανοχή, την ψήφο και την συγκατάθεση του.

Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ με την συνηγορία των υπόλοιπων κομμάτων, εγκαθίδρυσαν ανεξέλεγκτα στίφη αλλοδαπών με την ανοχή μας στο σβέρκο μας, φέρνοντας εδώ σχδόν όλα τα βαλκάνια, την Αφρική και την Ασία. Έπιασαν οι ξένοι θέσεις στην κοινωνία από δουλειές μέχρι συνδικάτα του εγκλήματος, επειδή δούλευαν, και έκαναν επαφές και πίεζαν, και δικτυώνονταν, όταν την ίδια ώρα ο βλάκας ο νεοέλληνας έπαιζε τα λεφτά του στα Σκοπιανά καζίνο, στο στοίχημα, στις Ουκρανές και τις Ρουμάνες λουλουδούδες.

Η αστυνομία παρά την όποια καλή της θέληση απονευρώθηκε και δεν έχει την απαραίτητη εκπαίδευση, παιδεία και υποδομή να διαχειριστεί την σοβαρότατη έκρηξη της εγκληματικότητας.Και όσο την κρατάνε σε αυτά τα οικτρά επίπεδα με εσμούς κομματικώς ρουσφετοβολεμένων θρασύδειλων, θα έχουμε νέα μακελειά...

Συν την υπογεννητικότητα, την σημερινή κρίση αξιών, τη μαζική εγκατάσταση μουσουλμανικών πληθυσμών χωρίς σχέση με τον τόπο, τη δικτατορία της πολιτικής ορθότητας εκ μέρους της φιλελεύθερης αριστεράς για να ελέγχεται η κοινή γνώμη των "ντόπιων", όλα αυτά μαζί και έχετε το τραγικό αποτέλεσμα.

Ας αναρωτηθούμε ποιοι επωφελούνται απο αυτή την κατάσταση και ποιοι την καλλιέργησαν τόσα χρόνια ωστε να φτάσει ως εδώ.

Μιλάμε μήπως για εσκεμμένη έξαρση που έχει ως σκοπό την αστική τρομοκρατία του φιλήσυχου κόσμου;

Δεν υπάρχουν σχόλια: