Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2008

ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΤΑΚΙ...


Οργή επικρατεί στην ελληνική κοινότητα του Λονδίνου, για τα σχόλια του Τζέρεμι Κλάρκσον παρουσιαστή εκπομπής του BBC για την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Ο γνωστός παρουσιαστής που εκτός από την εκπομπή TOP GEAR με θέμα τα αυτοκίνητα (κάθε Σάββατο στον ΣΚΑΙ, όπου χαριεντίζεται με υπερ-αυτοκίνητα των 50.000 λιρών κι άνω, χαρακτηρίζοντας όλα τα υπόλοιπα "παντόφλες"), γράφει κάθε εβδομάδα και ένα σχόλιο στη SUN, όπου αναφέρθηκε με ιδιαίτερα προσβλητικά λόγια για τους Έλληνες και την Ελλάδα, παίρνοντας παράδειγμα από τουριστική διαφήμιση για τη χώρα μας.

Χαρακτήρισε την Ελλάδα "Τουαλέτα", ενώ αναφερόμενος στη γυναίκα της φωτογραφίας σε μια διαφημιστική αφίσα του ΕΟΤ, ανέφερε ότι αποκλείεται να είναι Ελληνίδα γιατί δεν έχει μουστάκι!

Ο Κλάρκσον είναι γνωστός για τις επιθέσεις του προς την Ελλάδα. Στο παρελθόν έχει ουκ ολίγες φορές αναφερθεί με υποτιμητικά σχόλια για τη χώρα μας. Σύμφωνα όμως με το δημοσιογράφο της London Daily News Τζον Καπώνη, ο οποίος έστειλε και έγγραφη διαμαρτυρία στο BBC, αυτή τη φορά ξεπέρασε κάθε όριο.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει επίσημη αντίδραση για τα σχόλια του Κλάρκσον σε σχέση με την Ελλάδα.

Ρίξτε ωστόσω μια ματιά στην κοπελιά που είναι Ελληνίδα:


Και ρωτήστε τον: Χρειάζεται ΚΑΙ μουστάκι για να είναι πιο επιθυμητή;
Τα υπόλοιπα δεν μετράνε;

Οι απαντήσεις σας σαν άτυπη εκδήλωση διαμαρτυρίας στα λεγόμενα του...

Δεν υπάρχουν σχόλια: