Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

TRUMP TRIUMPHS...

Όταν θέλει ο λαός να εκφραστεί, το γράφει κανονικά το πληρωμένο - πουλημένο σύστημα που προωθούσε τη σαβουρόγρια...

Οι πολίτες αποστρέφονται πλέον το σύστημα και αντιδρούν.

Δεν λογάριασε τον πολύ λαό που δεν φαίνεται στα media η οικογένεια Κλίντον που θεωρούσε ότι είχε το κληρονομικό χάρισμα και από πίσω της το βολεμένο καταστημένο κι όλα τα συστημικά ΜΜΕ και τα γνωστά καραγκιοζιλίκια των ανέμελων καλλιτεχνών.

Έτσι έχασε πανηγυρικά κατά τα κράτος αυτή και όλο το βαθύ κράτος που τους σιγοντάρει από έναν έξυπνο άνθρωπο πετυχημένο και δισεκατομμυριούχο που τα φερέφωνα τους τρελό τον ανέβαζαν γραφικό τον κατεβάζανε.

Είναι ο μεγάλος νικητής ανεξαρτήτως από το αν είναι τάχα ρατσιστής, βρόμικος, σεξιστής, οπαδός της Κου Κλουξ Κλαν, βίαιος ή ...βιαστής, επικίνδυνος για την παγκόσμια ειρήνη, σύμφωνα με τους αυτοανακηρυχθέντες πεφωτισμένους, δήθεν προοδευτικούς & δημοκρατικούς, αντιρατσιστές και αντιλαϊκιστές. Όποιος δεν είναι λαθραίος, αράπης, τρομοκράτης ισλαμιστής, πούστης κι ανώμαλος "διαφορετικός", απλά δεν νοιάζεται, δηλαδή η πλειοψηφία του αφανούς λαού...

Επιτέλουν οι λαοί δείχνουν έχουν σιχαθεί την "πολιτική ορθότητα" όπου απαγορεύεται πλέον να λες με λόγια αυτό που βλέπουν τα μάτια σου κι επιβάλλεται με νόμους (;) να κάνεις τον μαλάκα εθελουσίως.

Αυτή η καθεστωτική εμμονή περιθωριοποίησης και τεχνητής απαξίωσης της συνείδησης μιας κοινωνίας και της εθνικής ταυτότητας, οπωσδήποτε συντελεί στην πρόθεση οι κοινωνίες να υπερβούν τον καθεστωτικό τρόπο της κυρίαρχης κρατικοδίαιτης νομενκλατούρας.

Γροθιά στο στομάχι και στην μούρη της παγκοσμιοποίησης και της πολιτικής ορθότητας!
Έστω και μέσω κάποιου σαν τον Trump, αφού αυτός ήταν διαθέσιμος και τόλμησε να εκτεθεί...

Δεν υπάρχουν σχόλια: