Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ...

Η Εελληνική πολιτεία εγκληματεί κατά των πολιτών της όταν επιτρέπει λόγω πλημμελούς φύλαξης των συνόρων, την είσοδο τόσο πολλών παράνομων μεταναστών στην χώρα.

Κατόπιν το Ελληνικό κράτος διαπράττει ακόμη ένα εγκληματικό ατόπημα, επιτρέποντας σε όλους αυτούς τους παράνομους μετανάστες να ζουν και να κινούνται ανεξέλεγκτα στο εσωτερικό της χώρας, καθώς και να πηγαίνουν προς εργασία όπου θέλουν αυτοί, σάν η χώρα να είναι ξέφραγο αμπέλι.

Τρίτο έγκλημα που διαπράττει το κράτος αυτή την φορά δια ελλείψεων και παραλείψεων, αφορά την παντελή σχεδόν απουσία ελέγχων από τα αρμόδια όργανά του, όσον αφορά την νομιμότητα των εργαζομένων στις διάφορες επιχειρήσεις της χώρας, είτε αυτές είναι βιοτεχνικές είτε γεωργικές είτε τουριστικές, καθώς και όσον αφορά την απόδοση από μέρους των επιχειρηματιών που απασχολούν αλλοδαπούς εργάτες των νόμιμων ασφαλιστικών εισφορών στα ασφαλιστικά ταμεία των εργαζομένων τους.

Αυτές οι εγκληματικές ενέργειες της πολιτείας, επιβαρύνονται επιπλέον και λογίζονται κακουργηματικού χαρακτήρα, λόγω του γεγονότος πως διαπράττονται σε καιρό οικονομικής κρίσης, με την ανεργία στο αυτόχθον εργατικό δυναμικό να έχει ξεπεράσει το 27%.

 Βαρύνουν οι ευθύνες επίσης και την αριστερά και όλους όσους προσκαλούσαν τους ξένους και αποδέχονταν και αποδέχονται και υποστηρίζουν την άνευ μέτρου και ελέγχων είσοδο λαθρομεταναστών στην Ελλάδα.

Όλοι όσοι άνοιξαν τα σύνορα και άφησαν εκατοντάδες χιλιάδες ξένους να μπούν στην χώρα δεν γνώριζαν γιατί τους άφησαν;

Θέλει πολύ φαντασία να καταλάβει κάποιος ότι όλοι αυτοί είχαν ελάχιστες επιλογές;
Ή θα κατέληγαν σκλάβοι στις φυτείες της Μανωλάδας και άλλων τέτοιων παραγωγικών μονάδων, μεγαλοεργοδοτών, επιχειρηματιών, ξενοδόχων, κλπ...
Ή θα κατέληγαν στην πορνεία και στα κωλάδικα ως "χορεύτριες" οι πιο ωράιες θηλυκές.
Ή θα πούλαγαν ναρκωτικά που πάντα έχουν ζήτηση στους καλοπερασάκηδες...
ή μοιραία και αναπόφευκτα θα οδηγούταν σε κάθε είδους πράξη κι εγκληματικότητα για να επιβιώσουν...

Όλα τα παραπάνω τα έγραφαν αρκεροί Έλληνες πάνω από δέκα χρόνια τώρα και μετά τα ιδιοποιήθηκε η χρυσή αυγή μιάς και κανένας άλλος πολιτικός χώρος δεν συγκινήθηκε να πάρει στα σοβαρά όσους επεσήμαιναν σε πολλούς τόνους για το που πάει το πράγμα.

Επαναλαμβάνω πως το ζήτημα δεν είναι ούτε φασιστικό ούτε ρατσιστικό, είναι απλά ζήτημα σκλαβοπάζαρου, μεταχείριση ανθρώπων ως σκλάβων. Όποιος προσπαθεί να το βαφτίσει ρατσιστικό ή φασιστικό απλώς προσπαθεί να αποποιηθεί τις ευθύνες και να τις φορτώσει εκεί που στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν ανήκουν.

Ο μύθος ή έστω η μερική πραγματικότητα πως οι Έλληνες δεν καταδέχονται να εκτελέσουν αυτές τις ταπεινές χειρονακτικές εργασίες, αργά ή γρήγορα θα καταρρεύσει κάτω από το βάρος της επιτακτικής ανάγκης και τότε με τόσες εκατοντάδες χιλιάδες παράνομους μετανάστες εντός της χώρας, οι καταστάσεις μπορεί να γίνουν ανεξέλεγκτες.

Είναι φανερό πως οι επιχειρήσεις της αστυνομίας τύπου "ξένιος Ζεύς" δεν είναι αρκετές για να ελεγχθεί το πρόβλημα. Αντίθετα η αυστηροποίηση της φύλαξης των συνόρων στον Έβρο μοιάζει να αποδίδει. Δεν αρκούν όμως μόνο αυτά.

Χρειάζονται αυστηρά μέτρα με βαριές ποινές, κυρίως για τους ντόπιους που νοικιάζουν καταλύματα, κρύβουν ή απασχολούν στην δούλεψή τους παράνομους μετανάστες. Ακόμη και για τους πελάτες των παράνομων εμπόρων του δρόμου, των εμπόρων της σάρκας και επίσης για τους εμπόρους της παιδικής δυστυχίας στα φανάρια και τις διασταυρώσεις των μεγαλουπόλεων.

Εκεί βρίσκεται το κλειδί της αντιμετώπισης του προβλήματος της λαθρομετανάστευσης, στην τιμωρία των ντόπιων και των δουλεμπόρων, οι οποίοι επωφελούνται με οποιονδήποτε τρόπο από την ύπαρξή τους.

Μόνο τότε θα αναγκαστούν οι ίδιοι οι μετανάστες που παραπλανημένοι για πλουτισμό βρέθηκαν στη χώρα μας από μόνοι τους να ζητήσουν την επαναπροώθησή τους στις χώρες τους, όταν αντιληφθούν πως ακόμη και η διαμονή τους, η μετακίνησή τους και κυρίως, η μαύρη εργασία τους στην χώρα μας  είναι πια σχεδόν αδύνατη...

Δεν υπάρχουν σχόλια: