Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ...

Πολιτικά πρόσωπα που είχαν μάθει να την βγάζουν καθαρή στηριζόμενοι στην κομματική μισαλοδοξία που υποδαύλιζαν χωρίζοντας τον λαό σε Πασόκ και ΝΔ εκμεταλλευόμενοι τον κομματικό φανατισμό.

Ακόμα και σήμερα που έχουμε φτάσει ως εδώ, υπάρχουν κάποιοι που διαμαρτύρονται γιατί πήγε πρώτα "Νεοδημοκράτης" και όχι "Πασόκος" φυλακή.

Καλά ακόμα συνεχίζουμε να κοιμόμαστε παρά την χρεοκοπία οικονομική και κοινωνική που ζούμε;
Ακόμα δεν έχουμε ξυπνήσει να καταλάβουμε ότι κάποιοι κάτω από την προβιά του "δεξιού" και του "προοδευτικού" θησαύριζαν σε βάρος μας;

Οι ποινές για όσους χρησιμοποίησαν την ψήφο του λαού για να πλουτίσουν, πρέπει να είναι παραδειγματικές. Κανονικά για τους πολιτικούς που θησαυρίζουν κλέβοντας, το έγκλημα πρέπει να χαρακτηρίζεται ειδεχθές.

Ακόμα και για την τυχόν αφέλεια που έδειξε ο πρώην δήμαρχος για σειρά ετών αν δεν τα πήρε, δικαίως έφαγε ισόβια.

Ποιος τους είπε ότι μπορούν να διαχειρίζονται τα εκατομμύρια των πολιτών με έξω καρδιά και χαβαλέ;

Αυτή η απόφαση ανοίγει το «κακό» σπυρί της διαφθοράς, της κλεψιάς και της βαριάς (σκοπούμενης ή μη αμέλειας) στην περιοχή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Σίγουρα μετά από αυτή την απόφαση, χιλιάδες Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και εντεταλμένοι δημοτικοί υπάλληλοι, έχουν αρχίσει να στριφογυρνούν στον ύπνο τους και να αισθάνονται την ώρα της τιμωρίας κοντά τους.

Μέσα λοιπόν για να μαθαίνουν και οι υπόλοιποι...

Δεν υπάρχουν σχόλια: