Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ...

Μας ήρθε λοιπόν ο λογαριασμός του πελατειακού κράτους και δεν μας αρέσει.

Είναι άδικο. Το κόστος των ρουσφετολογικών προσλήψεων, των συνδικαλιστικών απαιτήσεων υμετέρων, των χρυσών συντάξεων, της κρατικοδίαιτης επιχειρηματικής διαπλοκής και των ακριβών φαρμάκων, έπρεπε να συνεχίσουν να το πληρώνουν οι Γερμανοί φορολογούμενοι. Στο κάτω κάτω της γραφής τους κάνουμε την χάρη να αγοράζουμε τα προϊόντα τους με τα λεφτά που μας δανείζουν.

Και τώρα λέμε ότι χρειαζόμαστε μεταρυθμίσεις.

Όμως το μνημόνιο που είναι γεμάτο αυτονόητες μεταρυθμίσεις (κατά της γραφειοκρατίας, κατά της φοροδιαφυγής, κατά των καθυστερήσεων στην δικαιοσύνη, υπέρ του ορθολογισμού στο φορολογικό) φροντίσαμε επί 2,5 χρόνια να μην εφαρμοστεί, διότι το μνημόνιο είναι "κακό".

Όλα τα πολιτικά κόμματα, είτε είναι στην κυβέρνηση είτε στην αντιπολίτευση πολεμούνε τις αυτονόητες μεταρρυθμίσεις του μνημονίου, για να το υποστηρίξουν μετά έργω και λόγω, ευκαιρίας δοθείσας. Όπου όλο το διαπλεκόμενο δημοσιογραφικό κατεστημένο παραπληροφορεί τον κόσμο για το μνημόνιο...

Και ψηφίζουμε το κόμμα που υπόσχεται ότι θα το καταργήσει...

Οι αντιφάσεις μας ως λαός είναι βαθιές και όσο συνεχίζεται η αντιμνημονιακή παραφροσύνη τόσο το χειρότερο θα είναι για όλους μας.

Καλά βαστάει το παραμύθι, όμως το πληρώνουν οι πιο αδύνατοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: