Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΒΑΣΙΛΙΑ...

Πρόκειται για μια πολύ παλιά τοπική παράδοση σύμφωνα με την οποία οι παρθένες Σουάζι, της φυλής Μπαντού χορεύουν και τραγουδούν κατά τη διάρκεια μιας σκανδαλωδώς πολυδάπανης γιορτής για τα δεδομένα της Αφρικανικής χώρας, όπου τα δύο τρίτα του πληθυσμού ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας.

Στο όνομα της γυναικείας φύσης και της παρθενίας, χιλιάδες γυμνόστηθες νεαρές γυναίκες με πολύχρωμες κοντές φούστες και καλάμια στα χέρια χόρεψαν χθες και προχθές μπροστά στον απόλυτο μονάρχη της Σουαζιλάνδης Μσουάτι Γ' και τη βασιλομήτορα.


Ακόμη και κορίτσια πέντε ετών συμμετείχαν στην τελετή, ενώ όσες ρωτήθηκαν δηλώνουν υπερήφανες για την παρθενία τους και πως αυτό το κάνουν με την ελπίδα πως θα αλλάξει η ζωή τους προς το καλύτερο αν τις διαλέξει ο βασιλιάς για γυναίκα του.

Ο Μσουάτι Γ' έχει δεκάδες γυναίκες και η προσωπική περιουσία του εκτιμάται στα 200 εκατ. δολάρια...

Αμ, έτσι, για έναν βασιλιά και τα λεφτά του όλα επιτρέπονται, (και δεν έχει σημασία αν είναι στη Σουαζιλάνδη ή όπου αλλού), αν δεν διαθέτεις ένα από τα δυό άντε να τολμήσεις ν' απολαύσεις μια ολόφρεσκια παρθένα 10 - 12 - 15 χρονών για να καταλήξεις να σε διαπομπεύει η πουριτανή κοινωνία όπως δείχνουν συχνά - πυκνά τα αστυνομικά δελτία..

Δεν υπάρχουν σχόλια: