Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΛΑΘΡΑΙΩΝ...

Έχουν γεμίσει τη χώρα μας, τις φυλακές, νοσηλεύονται τζάμπα στα νοσοκομεία, επιβαρύνουν τα συσσίτια των πράγματι δεινοπαθούντων, καταστρέφουν την οικονομία με το παράνομο εμπόριο, διακινούν ναρκωτικά, μπαίνουν στα σπίτια, τα αυτοκίνητα και τα μαγαζιά όπου αρπάζουν ότι βρούνε, σκοτώνουν αδίστακτα για λίγα ευρώ, ένα κινητό ή έναν χρυσό σταυρό στον λαιμό κάποιας γριάς...

Εδώ και πολύ καιρό οι πολίτες πέρα από τους αριστεριστές έχουν πραγματικά αντιληφθεί οτι ο κύριος κίνδυνος για τη χώρα και το έθνος είναι η πλημμυρίδα των αγράμματων, βαρβάρων ισλαμιστών ασιατο-αφρικανών εισβολέων που θεωρούν χρέος τους να υποτάξουν εμάς, τους γηγενείς " απίστους". Το πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες δεν είναι υπαρκτό μόνο στην Αθήνα. Υπάρχει τεράστιο πρόβλημα σε όλες τις επαρχιακές πόλεις και όσο το αφήνουμε θα μας εξαφανίσει σαν χώρα.

Πόσο άλλο θα ανεχτούμε αυτήν την κατάσταση;

Συμφωνώ με τα στρατόπεδα κράτησης των παράνομων μεταναστών, αλλά διαφωνώ με τη λογική του ότι παίρνουμε το πρόβλημα από τους Αθηναίους και το μεταθέτουμε στην Κοζάνη κι όπου αλλού στην επαρχία.

Η καλύτερη λύση θα είναι να διατεθεί ένα ακατοίκητο νησί όπου θα συγκεντρωθεί το σύνολο των παρανόμων μεταναστών σε ειδικές εγκαταστάσεις που θα χτιστούν εξαρχής γι'αυτό το σκοπό αποφεύγοντας τα ημίμετρα των κοντέινερ σε εγκαταλελειμένα στρατόπεδα, διάσπαρτα στο σύνολο της Ελληνικής επικράτειας...

Και παραπέρα η καλύτερη λύση είναι μία: μηδενική ανοχή. Εκεί που έφτασε το πράγμα με τους λαθρομετανάστες, μόνο οι ριζικές και δραστικές λύσεις θα φέρουν αποτέλεσμα...

Βυθίζεις σαν κράτος μερικές βάρκες ή σαπιοκάραβα στο Αιγαίο, πυροβολείς και κανά δυο λαθραίους στον Έβρο, τελειώνεις μια και καλή αποφασιστικά με τους διακινητές τους. Να δούμε μετά θα συνεχίσουν να έρχονται; Και στο κάτω κάτω δεν θα σώσει η Ελλάδα όλο τον ξεπεσμένο κόσμο, αρκετά προβλήματα έχουμε και μόνοι μας.

Γεγονός είναι ένα, ότι αυτή η κατάσταση δεν πάει άλλο. Έχουμε πολλά και σοβαρά προβλήματα σαν χώρα για να έχουμε φορτωθεί όλους αυτούς τους παράνομους που ως τέτοιοι στην εγκληματικότητα θα στραφούν για να επιβιώσουν.

Ο νόμιμος μετανάστης έχει ονοματεπώνυμο, χαρτιά και χώρα προέλευσης και γνωρίζει τα δικαιώματα του και τις υποχρεώσεις του και τις κυρώσεις που θα υποστεί εαν παρανομήσει.

Οι βασανισμένοι άνθρωποι που δεν έχουν πατρίδα και αναζητούν ένα καλύτερο αύριο δουλεύουν, αποκτούν χαρτιά και κυρίως, ενσωματώνονται στη νέα χώρα ως νομοταγείς πολίτες. Η πλειοψηφία αυτών των ασιατο-αφρικανών όμως γυρίζει άσκοπα στους δρόμους είτε ζητιανεύοντας, είτε αναπτύσοντας παραβατική και εγκληματική συμπεριφορά.

Το κακό αρχίζει στα σύνορα και εκεί πρέπει και να τελειώνει. Η Ελλάδα πρέπει να πάψει να είναι προορισμός έλξης για τους μετανάστες. Κατάργηση του Δουβλίνο ΙΙ, συγκέντρωση σε χώρους (παλιά στρατόπεδα ή παρόμοιους) και απέλαση με ταχείες διαδικασίες στις χώρες τους χωρίς επιστροφή.

Αυτό που ενδιαφέρει τον πολύ κόσμο που υφίσταται τις συνέπειες της παρουσίας τους είναι να φύγουν από την Ελλάδα κι όχι να βρίσκονται εδώ με οποιαδήποτε ιδιότητα.

Αυτό όμως γίνεται με ένα ολοκληρωμένο σχέδιο αντιμετώπισης της λαθρομετανάστευσης. Ως τότε όσα κέντρα κι αν φτιάξουμε, αν τα σύνορά μας είναι ξέφραγο αμπέλι, τι νόημα έχει όλο αυτό το τωρινό σόου του νεόφερτου στο αρμόδιο υπουργείο;

Τέλος, γιατί όλη αυτή η προεκλογική πρεμούρα της κυβέρνησης;

Δήθεν ότι θα μας πετάξουν από τη ζώνη Σένγκεν ή γιατί το θέμα πουλάει στη Β' Αθηνών κι όχι μόνο; Εκεί που χιλιάδες Έλληνες ζουν με το φόβο της καθημερινότητας κι επομένως θα ψήφιζαν ό,τι είναι δυνατόν προκειμένου να ανακουφιστούν από το μεγάλο αυτό κοινωνικό πρόβλημα;

Τώρα αν και αυτό το μέτρο είναι προεκλογική φούσκα, θα φανεί...

Δεν υπάρχουν σχόλια: