Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ...

Από το αστυνομικό δελτίο:

"Με τα μαχαίρια θέλησαν να λύσουν τις διαφορές που είχαν δύο Μαροκινοί που όντας άστεγοι φιλοξενούνταν στο Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων.

Το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα λίγες ώρες μετά τα μεσάνυχτα όταν οι δύο άνδρες κι ενώ ήταν μεθυσμένοι, φιλονίκησαν και λόγο στο λόγο ο ένας, ηλικίας 41 ετών τράβηξε μαχαίρι με το οποίο τραυμάτισε στο πρόσωπο τον συμπατριώτη του ηλικίας 37 χρόνων. Ο δράστης μετά την πράξη του συνελήφθη ενώ ο 37χρονος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Χανίων. Προανάκριση για τα αίτια που προκάλεσαν το περιστατικό διενεργούν οι Αστυνομικές Αρχές Χανίων..."

Άντε να πάνε οι αχρείαστοι ξένοι - λαθρομετανάστες (ιδίως αυτοί της Αφρικής που δεν φαίνεται να έχουν καμμιά διάθεση για δουλειά, παρασιτικά ζούνε) από κει που ήρθανε, να ξεμαγαρίσει ο τόπος.

Ένα εισιτήριο χωρίς επιστροφή και δρόμο, αφού καταγραφεί το τομάρι τους να μην μας ξανακουβαληθούνε...

Οι δομές που υπάρχουνε θα χρησιμοποιηθούν για τους δικούς μας, τους λίγους Χανιώτες που είχανε την ατυχία να βρεθούνε στον δρόμο, όχι για κάθε τριτοκοσμικό απόβλητο που κουβαλήθηκε εδώ ακάλεστο, να απαιτεί να τρώει και να κοιμάται τζάμπα και να βγαίνει τις νύχτες να ρημάζει τα αυτοκίνητα και τα σπίτια των ανθρώπων...

Που θα μου πεις πως έχουνε και διαφορές μεταξύ τους, μετά στη μοιρασιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: