Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΜΕ ΠΑΛΑΙΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ...

Χρόνος που θα είναι ή του ύψους ή του βάθους, ο νέος.

Η κρίση συνεχίζεται αυξανόμενη, η ύφεση στη χώρα βαθαίνει, τα ελλείμματα κατάντησαν Λερναία Υδρα, ο λαός δεν αντέχει άλλα χαράτσια, το πολιτικό σύστημα καταρρέει και ο από μηχανής Θεός που θα μας έσωζε ο κ. Λ. Παπαδήμος υπονομεύεται συστηματικά από τους υποστηρικτές του.

Όλα δείχνουν ότι είμαστε ως λαός αδιόρθωτοι και ότι η εθνική καταστροφή είναι σχεδόν μοιραία, λόγω της ανικανότητάς μας να ομονοήσουμε.

Είναι τουλάχιστον ακατανόητοι για τον απλό πολίτη, οι πάσης φύσεως άκαιροι πολιτικαντισμοί που κυριαρχούν στα κόμματα εξουσίας (ΝΔ - ΠΑΣΟΚ), με όλες τις συνέπειες που μας περιμένουν.

Εκτός κι αν υπάρχουν "εθνοσωτήρες" πολιτικοί που εύχονται διακαώς την καταστροφή της χώρας. Είτε λόγω του ότι έχουν φυγαδεύσει τεράστια ποσά περιμένοντας με τους φίλους τους πώς και πώς να πτωχεύσει η χώρα για να την εξαγοράσουν για ένα κομμάτι ψωμί, είτε για να γλιτώσουν από τη δικαιοσύνη...

Το χειρότερο παραμένει η συνεχή καταρράκωση του μέσου Ελληνα: από τη μια βρίσκεται στη μέγγενη της φτώχειας κι από την άλλη καλείται να πληρώνει συνεχώς φόρους και χαράτσια που δεν ξετελέβουν τίποτα όπως φαίνεται και συνεχώς μπαίνουν νέα.

Ολα είναι πιθανά. Όλα είναι αναμενόμενα από ένα τελείως απαξιωμένο και αναξιόπιστο παλαιοπολιτικό πολιτικό σύστημα που οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δείχνουν να μην εγγίζει καν το 35% του εκλογικού σώματος.

Κι όποτε αποφασίσουν για εκλογές που όλοι τις αποφεύγουν, θα τους μάθουμε το:

Να ξέρουμε τι θέλουμε

για τον καινούριο χρόνο

και πως να το πετύχουμε,

φτάνει αυτό και μόνο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: