Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΗ...


Συνεχόμενες απεργίες από την ΔΕΗ. Συγκεκριμένα από την συντεχνία των κομματικών συνδικαλιστών της.

Αντιστέκονται για να μην διαχιερίζεται καλύτερα η επιχείρηση και προπαντός μη χάσουν οι ίδιοι τα εκβιαστικά δοσμένα προνόμια τους που μεταξύ άλλων στραβών του δημόσιου βίου μας έφτασαν ως εδώ!

Πώς; Κόβοντας με το έτσι θέλω το ηλεκτρικό ρεύμα περιοδικά στους καταναλωτές - πελάτες τους, τις πιο απίθανες ώρες και στιγμές, με την δικαιολογία της ανεπάρκειας του δικτύου, που όλοι (εκτός από αυτούς που κι αυτό το έχουν τζάμπα) πληρώνουν τακτικά και υποχρεωτικά με κάθε λογαριασμό που τους έρχεται ανά δίμηνο...

Το ηλεκτρικό είναι αγαθό. Δεν έχει κανένας δικαίωμα να το κόβει. Ο ίδιος ο πολιτισμός προόδευσε γιατί οι άνθρωποι είχαν περισσότερες ώρες φως στη διάθεση τους να σκεφτούν, να δουλέψουν, να δημιουργήσουν.

Ότι πρόβλημα έχουν με την κυβέρνηση ας το λύσουν το μαζί της. Δικά της παρακλάδια είναι, με αυτήν και ίδιου χρώματος.

Δεν μπορεί μια δράκα βολεμένων κομματόσκυλων να ανατρέπει τη ζωή και τη δουλειά όλων των υπόλοιπων Ελλήνων για να δείξουν πόσο κομπλεξικοί ψευτόμαγκες είναι, ενόψιν του ελάχιστου περιορισμού κάποιων προκλητικών "κεκτημένων", που δεν καρπώνονται όμως οι υπόλοιποι εξ ίσου.

Νοικοκυραίοι και μαγαζάτορες που έχουν υποστεί ξανά και ξανά ζημιές χιλιάδων ευρώ από τις διακοπές, για τα προνόμια του κάθε Μήτσου που έτυχε να τον βάλουν στην ΔΕΗ κάποτε...

Γιατί να μην κρατήσουμε την ΔΕΗ κρατική, αλλά όμως με το μισθολόγιο του ιδιωτικού τομέα;

Μήπως οι εργάτες και οι υπάλληλοι του ιδιωτικού τομέα είναι παιδιά ενός κατώτερου Θεού; Εργαζονται και πολύ σκληρά μάλιστα, χωρίς την ομπρέλλα της μονιμότητας και χωρίς τη δυνατότητα να κατεβάζουν διακόπτες για ίδιον όφελος.

Έτσι θα επιτευχθεί το τερπνόν, δηλαδή κρατική ΔΕΗ όπως θέλουν οι συνδικαλιστές της, αλλά και το ωφέλημο, καμιά δεκάρα πίσω στον κρατικό κορβανά, κόβοντας όλα τα περιττά προνόμια, όπως θέλουν όλοι οι υπόλοιποι "αγανακτισμένοι" Ελληνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: