Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

ΕΛΛΑΔΑ ΚΙ ΕΕ..


Τις λάθος πολιτικές μας επιλογές δια της ψήφου που επέτρεψε τη διασπάθιση των εγχώριων και διεθνών πόρων (προηγούμενα πακέτα και επιδοτήσεις) από βουλευτές, πολιτικούς και λοιπούς εμπλεκόμενους, αλλά και από εμάς τους ίδιους τους μάγκες και τους πονηρούς, θα πάμε να τις φορτώσουμε στην ΕΕ.

Που όταν τρώγαμε τις επιδοτήσεις ήταν καλοί και αλληλέγγυοι και σήμερα που ζητάνε εγγυήσεις για τα κεφάλαια τους, έγιναν εχθροί;

Το πρόβλημα δεν είναι οι δανειστές, είναι όσοι έχουμε εκλέξει για να διαπραγματεύονται με τους δανειστές ξεπουλώντας τον κόπο των νοικοκυραίων Ελλήνων που εξακολουθούν να παράγουν κάτι και την πατρίδα ολάκερη...

Μιας και η νεώτερη Ελλάδα ποτέ δεν είναι αυτάρκης ως χώρα κι όσο έτρωγε από τα δανεικά των "μεγάλων δυνάμεων" από την απελευθέρωση και την ίδρυση της και το Σχέδιο Μάρσαλ λίγο παλαιότερα, αλλό τόσο έτρωγε από το '81τα έτοιμα της Ευρώπης, θάβοντας τα αγροτικά προιόντα της για επιδοτήσεις, γιατί ήταν πιο πολλά και πιο ξεκούραστα τα Ευρωπαϊκά λεφτά.

Που πήγαν όλα στην αχαλίνωτη κατανάλωση πολυτελών Ευρωπαικών προιόντων και σε ταξίδια αναψυχής του πόπολου ανά τον κόσμο.

Ας είμασταν πιο προσεκτικοί και νοικοκύρηδες να μη φτάναμε σήμερα να εκβιαζόμαστε και να απειλούμαστε!

Κανείς δεν θέλει να χρεοκοπήσουμε και όλα είναι στο πλαίσιο ενός εκφοβισμού για να μην υπάρχουν φωνές αντίθετες με τα πειράματα που θέλουν να γίνουν στην πλάτη μας.

Πρωτίστως όμως θέλουν τα λεφτά τους πίσω και επίσης εκβιάζουν για συναίνεση των κυρίαρχων πολιτικών δυνάμεων για ένα τριετές πρόγραμμα για να διασφαλίσουν ότι όποιος κι αν κυβερνάει τα επόμενα χρόνια θα εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα και συνέπεια το "μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα" που θα διασφαλίζει ότι θα πάρουν τα δανεικά τους πίσω, επειδή ξέρουν πως πολιτεύονται τα Ελληνικά κόμματα στην αντιπολίτευση και πως όταν τύχει και βρεθούν στη εξουσία...

Προς το παρόν μας απειλούν με τα φερέφωνα τους και την παλαιά αδύναμη δραχμή για το τι πρόκειται να πάθουμε αν δεν είμαστε συνεπείς στις πληρωμές.

Περιμένουμε την συνέχεια...

Δεν υπάρχουν σχόλια: