Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

CHEF ΓΥΜΝΗ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ...

Η μαγειρική υστερία δεν χτύπησε μόνο την τηλεοπτική Ελλάδα φέτος όπου κάθε μέρα και κανάλι με κουζίνα, τσικάλια, ποδιές και συνταγές (ενδιαφέρον εκείνο του Alpha κάθε Κυριακή 8.00μμ).

Φωτιές θα ανάψει στα μάτια της κουζίνας και όχι μόνο, ένα μοντέλο από την Κίνα το οποίο θα εμφανίζεται σε τηλεοπτικό κανάλι του Χονγκ Κονγκ και θα μαγειρεύει φορώντας μόνο το άρωμα της.

Η 26χρονη streap-chef (αλλά που ξέρει κανείς ίσως γίνει και top master chef!) Φλόρα Τσόνγκ θα επισκέπτεται την αγορά τροφίμων κανονικά ενδεδυμένη και θα αρχίζει να ξεντύνεται σιγά-σιγά από τη στιγμή που θα μπαίνει στο πλατό...

Στόχος της θα είναι προς τέρψη των αρσενικών τηλεθεατών, να παραμείνει μέσα σε 30 λεπτά μόνο με μια διάφανη ποδιά.

Οι περισσότεροι άντρες δεν απολαμβάνουν τη μαγειρική. Εγώ όμως θέλω να κρατώ το ενδιαφέρον τους ζωντανό, δήλωσε το μοντέλο.

Το ασιατικό γαστριμαργικό και sexy show θα προβληθεί μόνο σε συνδρομητικό κανάλι για ενηλίκους.

Και μια απορία που έχω εδώ και καιρό, που απευθύνεται στους δικούς μας επίδοξους/ες top master chef's:

Γιατί τόση πρεμούρα κι αγωνία μπροστά σε ένα πιάτο φαί, που θα καταναλωθεί σε λίγα μόνο λεπτά;

Τι να σου κάνει μια διάκριση ή ένα μετάλλιο ή δεν ξέρω τι άλλο θα πάρεις; Γιατί άλλο πας σε κάθε ευκαιρία να δείξεις τις δεξιότητες σου στο μαγείρεμα;

Αφού έτσι κι αλλιώς όλη σου τη ζωή θα την περάσεις σε μια κουζίνα, θα φοράς μια λαδωμένη ποδιά, θα κρατάς κουτάλες και το μαχαίρι του μάγειρα, θα καθαρίζεις - ετοιμάζεις φαγώσιμα και θα μεταπιάνεις τηγάνια και πιάτα.

Τι από αυτά θ' αλλάξει;

Δεν υπάρχουν σχόλια: