Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2010

ΤΟΥ ΓΕΡΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ...


Στο καφενείο του χωριού του καθότανε ένας γέρος Κρητικός. Φορούσε την παραδοσιακή Κρητική στολή που είχε από τα νιάτα του, για να τον βλέπουνε οι τουρίστες σαν αξιοθέατο του χωριού και να κάνει χάζι ο γέρος, να περνά την ώρα του...

Μια μέρα τράβηξε την προσοχή μιας ομάδας από νεαρές κοπέλες, τελευταία τάξη του λυκείου θάτανε, που είχανε έρθει εκδρομή στο χωριό του.

Πλησιάσανε 5 - 6 κοπέλες τον γέρο, τον περιεργάζονταν χαχανίζοντας και σε μια στιγμή αποφάσισαν να βγάλουν μερικές φωτογραφίες μαζί του.

Μια - μια ή δυο - δυο μαζί σιμώνανε του γέρου, τον αγκαλιάζανε σε διάφορες στάσεις, οι πιο τολμηρές καθίζανε στα πόδια του, τρίβοντας πάνω του ότι έχουν τα κορίτσια: μπουτάκια, βρακάκια, μπαλάκια και μαλλάκια, τραβώντας όσο περισσότερες φωτογραφίες μπορούσαν και τόσο πιο sexy όσο παραγνωρίζονταν μαζί του...



Ο γέρος ανελώθηκε (η ψυχή του έστω) για μια στιγμή και κοιτώντας την παντέρμη του που παρόλα αυτά παράμενε...ανενεργή, είπε μια μαντινάδα που εξέφραζε το παράπονο του για τη κατάσταση, που θα μπορούσε να ήταν κι αλλιώς:

Παντέρμη μου απού έκανες
τσαντίρι το σεντόνι
εδά που σε χρειάζομαι
σε πήρανε οι Δαιμόνοι...

Δεν υπάρχουν σχόλια: