Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

ΝΙΝΙ...ΧΡΥΣΩΡΥΧΕΙΟ...


Πόρνη πλήρωσε πρόστιμο για φοροδιαφυγή 560.000 ευρώ.

Το υπέρογκο πρόστιμο των 2,3 εκατομμυρίων ζλότι (περίπου 560.000 ευρώ) επέβαλε σε μία ιερόδουλη η εφορία της Πολωνίας, καθώς δεν είχε καταβάλει φόρο εισοδήματος για τουλάχιστον 13,7 εκατομμύρια ζλότι που δήλωσε ότι έχει εισπράξει ως "εργαζόμενη" με τον τρόπο της.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα gazeta.pl, η γυναίκα δήλωσε στις φορολογικές Αρχές της πόλης Κατοβίτσε στον νότο της χώρας, ότι είχε για χρόνια αρκετούς, κάποιους δε όπως αποδείχτηκε πολύ γενναιόδωρους πελάτες.

Σύμφωνα με την ίδια ιστοσελίδα πάντα, η γυναίκα είπε πως ένας μόνο από τους πελάτες της πλήρωσε πέντε εκατομμύρια ζλότι στο διάστημα μεταξύ 1997 - 2002.



Αν δεν έχεις τα προσόντα της(ή δεν αξιοποιείς το νινί όπως τιμολογείται παντού ως φαίνεται από τα παραπάνω) κάτσε να μαζεύεις αποδείξεις για δίφραγκα και δεκάρικα για έναν ολόκληρο χρόνο, μπας και γλιτώσεις λίγο από τον φόρο που αναλογεί στο δικό σου περιορισμένο εισόδημα και βράσε τα πτυχία σου και τα όποια άλλα προσόντα σου!

Κι αν έχεις αντιρρήσεις, η ίδια η ζωή θα σε διαψεύσει. Το παραπάνω ήταν μόνο ένα τρανταχτό παράδειγμα, ίσως να μην είναι τόσο τυχερές άλλες στη δουλειά αυτή. Άλλες πάλι ίδιας ασχολίας μα με κάλυψη "μοντέλου" αυτές, έχουν καταφέρει να παντρευτούν πλούσιους γκαγκάδες και να κληρονομήσουν κατόπιν πολύ μεγαλύτερες περιουσίες. Αυτά συμβαίνουν όταν συνουσιάζονται δυο και πληρώνει ένας (συνήθως το αρσενικό, ανεξήγητο γιατί).

Υπάρχουνε και πολλές άλλες λιγότερο ωραίες που έχουν βολευτεί με λιγότερα...

Σίγουρα κάπου κοντά σου ένα
sexy girl θα έχει φτιάξει τη ζωή της με τον τρόπο της και λέγε ότι θες μα βολεί σου, αυτή θα κερδίζει λεφτά αναλόγως προσόντων - ικανοτήτων - προθυμίας και θα το γλεντά το νινί της όσο εσύ θα φιλοσοφείς...

Δεν υπάρχουν σχόλια: