Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

MONEY SHOW 2009...


Η "ACANTHUS PRODUCTIONS" θα είναι παρών στο Money Show 2009 που διοργανώνεται στο Athens Hilton Hotel το Σαββατοκύριακο 19 - 20 Δεκεμβρίου.

Στο μεγαλύτερο πολυσυνέδριο στην Ν.Α. Ευρώπη που για 19η συνεχή χρονιά συγκεντρώνει το ενδιαφέρον χιλιάδων συνέδρων και επισκεπτών του οικονομικού, πολιτικού και κοινωνικού status της χώρας.


Εκτός την απαραίτητη περιήγηση μου στους χώρους και τα events του Money show, θα παραβρεθώ σε δυο διαφορετικά πρωτοποριακά σεμινάρια ιδιαίτερης επικαιρότητας και αποτελεσματικότητας, με τον φίλο μου (εξ ου και η πρόσκληση), κορυφαίο εκπαιδευτή Άκη Αγγελάκη LLM, SAC Dip. Authorized Trainer & Counselor, Εκδότη, Συγγραφέα 17 βιβλίων ως τώρα, Σύμβουλο Επιχειρήσεων.

Όπου θα αναλυθούν οι δεξιότητες (Skills for Success) επαγγελματικής επιτυχίας και η νέα φιλοσοφία που χρειάζεται να έχει κάθε επιχειρηματίας ή επαγγελματίας στον 21ο αιώνα, ώστε να επιβιώσει νικηφόρα σε περίοδο οικονομικής κρίσης, ανασφάλειας κι αβεβαιότητας και να αυξήσει θεαματικά τα παραγωγικά του αποτελέσματα, με πλήθος εφαρμόσιμες και ιδιαίτερα φιλοσοφημένες στρατηγικές, πρακτικές και τεχνικές που κυριολεκτικά ανατρέπουν όλα όσα οι μετριότητες μέχρι σήμερα ισχυρίζονται!

Μπορεί να αναφερθώ για λίγο στις δικές μου "Νο Budget Productions" που επινόησα σε περίοδο ανάγκης...

Για να βρεθούμε και να τα πούμε από κοντά αφού τώρα πια με ξέρετε και με αναζητάτε καθημερινά, μπορείτε να με συναντήσετε το

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου, ώρες 18:00 - 20:00 μμ Ξενοδοχείο Athens Hilton, αίθουσα «Τερψιχόρη Α» και την

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, ώρες 14:00 - 16:00 μμ Ξενοδοχείο Athens Hilton, αίθουσα «Τερψιχόρη A» ή στο

γεύμα που θα δοθεί τιμής ένεκεν για όλους τους παρευρισκόμενους μετά την λήξη του δεύτερου σεμιναρίου.


ΣΗΜ: Η συμμετοχή και στα 2 σεμινάρια είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: