Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΜΠΑΓΑΠΟΝΤΙΕΣ VII...


Πολλές εκατοντάδες αναγνώστες/ριες έχετε διαβάσει τη σειρά δημοσιευμάτων σε τούτο εδώ το blog "Πιστωτικές μπαγαποντιές I - VII" όπου περιγράφω παραστατικά και ρεαλιστικά τον τρόπο που χρησιμοποιεί συγκεκριμένη εταιρεία με δήθεν ποιοτικά είδη σπιτιού για να εξαπατά κόσμο και να χρεώνει υπέρογκα ήδη υπάρχουσες πιστωτικές κάρτες...

Σε συνεργασία βέβαια με τις τράπεζες που έχουν εκδώσει αυτές τις κάρτες και που τους παραχώρησαν ή πούλησαν τα στοιχεία μας και μας βρήκαν οι πωλήτριες της εταιρείας.

Έχουμε μαζευτεί πολλοί πια που έχουμε ανοιχτούς λογαριασμούς με την συγκεκριμένη εταιρεία και συνεχώς προστίθενται και νέοι, αφού η εν λόγω εταιρεία συνεχίζει να ενοχλεί και να παρασύρει κόσμο με τις δήθεν "προσφορές" της, τον μόνο τρόπο που ξέρει για να διώξει τα άχρηστα προϊόντα της σε καιρό κρίσης.

Ρωτάτε εμένα πολλές φορές πως θα την αντιμετωπίσουμε...

Κάποιοι προτείνετε ν' απευθυνθούμε όλοι μαζί στην τηλεόραση και να καταγγείλουμε την τακτική της εταιρείας.

Θα το κάνουμε έτσι, μα όχι σε υπάρχουσες πρωινές ή μεσημεριανές εκπομπές, να μας δείξουνε μια φορά σαν γραφικά θύματα με τον γνωστό τους τρόπο και να μας πετάξουν έξω αμέσως μετά, αγνοώντας μας επιδεικτικά στη συνέχεια...

Για κανέναν λόγο δεν θα δώσω περιεχόμενο σε τέτοιες εκπομπές και τους γελοίους παρουσιαστές τους...

Σαν παραγωγός θεάματος μπορώ να οργανώσω μια δική μου εκπομπή, όπου αντικειμενικά θα παρουσιάσουμε το πρόβλημα ώς έχει, θα μιλήσετε όσοι θέλετε και θ' απαιτήσουμε λύσεις.

Με όσες συνέχειες χρειαστεί μέχρι να πετύχουμε τον σκοπό μας.

Και ν' ασχοληθεί με άλλα κοινωνικά θέματα στη συνέχεια...

Τέτοια εκπομπή δεν μ' αφήνουν τα γνωστά κανάλια να την κάνω μαζί τους και να μεταδοθεί από τις συχνότητες τους. Θα την κάνω στο διαδικτυακό Intron TV, αυτό που βλέπετε να παίζει στο blog μου, που μέσω internet φτάνει παντού, σε κοινό με καλύτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά από το αντίστοιχο των τάχα "μεγάλων" καναλιών, κοινό που μπορεί να την δει όποια ώρα θέλει, με την δυνατότητα video on demand που του παρέχει.

'Οποτε μπορέσω να την υλοποιήσω με την δική μου "ACANTHUS PRODUCTIONS".

Με τη δική σας βοήθεια θα τα καταφέρω σύντομα.

Κάποιοι/ες θέλετε να επικοινωνήσω μαζί σας, πως να το κάνω όμως αφού δεν αφήνετε οι περισσότεροι τα στοιχεία σας;

Γιαυτό γράφετε το κανονικό σας όνομα και δίνετε ένα e-mail που να λειτουργεί και να το ελέγχετε τακτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: