Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ...


Στις ημέρες μας η πατροπαράδοτη Ελληνική φιλοξενία έχει μετατραπεί σε Αχίλλειο πτέρνα του Ελληνισμού.

Η ανεξέλεγκτη σε ποσότητα και ποιότητα λαθρομετανάστευση δημιουργεί προφανείς κινδύνους για τον υπαρκτό Ελληνισμό.

Προκαλεί δημογραφική αλλοίωση και απειλεί τη συνέχεια του γένους που ήδη φθίνει λόγω της υπογεννητικότητας των Ελλήνων και τη συνεχή δυσανάλογη εισροή μεταναστών.

Διασπά την αποκλειστική σχέση των Ελλήνων με τον Ελλαδικό χώρο, που ανέκτησαν με θυσίες στην επανάσταση του 1821 και στους βαλκανικούς πολέμους.

Αυξάνει την ανεργία των Ελλήνων πολιτών και αναιρεί τις κατακτήσεις της Ελληνικής εργατικής τάξης, υποβαθμίζοντας την σε τριτοκοσμικό επίπεδο ενώ ταυτόχρονα ισχυροποιεί το κεφάλαιο.

Με τον ισχυρισμό της αποδοχής του άλλου αφελληνίζουμε την εκπαίδευση σε όλες τις βαθμίδες. Παρά τις αναγγελίες των "προοδευτικών" οπαδών του πολυπολιτισμού αποδείχθηκε αδύνατο να αφομοιωθεί από την ελληνική κοινωνία ένας τόσο δυσανάλογος αριθμός μεταναστών.

Το αποτέλεσμα είναι η γκετοποίηση στις πόλεις και η αύξηση της εγκληματικότητας με τη δημιουργία μαφιόζικων κυκλωμάτων αλλοεθνών. Αντί για την υποσχόμενη ειρηνική πολυπολιτισμική συμβίωση, βιώνουμε ένα κλίμα σύγκρουσης πολιτισμών που αποδυναμώνει την εξουσία, η οποία αδυνατεί πλέον να εγγυηθεί την ασφάλεια και τη δημοκρατία.

Οι μετανάστες από όμορες χώρες με αλυτρωτικές βλέψεις αποτελούν εν δυνάμει κίνδυνο προς την αποσύνθεση της Ελλάδας. Με πρόσχημα την αποδοχή της ετερότητας του ξένου έχουμε αποποιηθεί την ομοιότητα του οικείου ομοεθνή μας.

Η διατήρηση της παράδοσης και η καλλιέργεια των στοιχείων που συνθέτουν την ταυτότητα του γένους και το διαφοροποιούν σαν οντότητα από τους γύρω λαούς, συκοφαντείται σαν ρατσισμός. Η φυσική αγάπη και η υπερηφάνεια για την πατρίδα, απαραίτητα στοιχεία για την επιβίωση του έθνους, συνθήκη αναγνωρισμένη και από τον ΟΗΕ, καταγγέλλεται σαν εθνικισμός.

Η μεταναστευτική πολιτική πρέπει να καθορίζει με αυστηρό τρόπο πόσους μετανάστες θα δεχθούμε, από ποιες χώρες, με τι ειδικότητες που χρειάζεται η εντόπια οικονομία, τι δικαιώματα και υποχρεώσεις θα έχουν και για ποιο χρονικό διάστημα. Οι λαθραίοι πρέπει να απελαύνονται.

Η πολιτική για τον μετανάστη καθορίζει την ισότιμη αποδοχή και ένταξη του στο κοινωνικό σύνολο, υπό την προϋπόθεση της εκ μέρους τους αποδοχής του πολιτισμού και του νομικού πλαισίου του κράτους που τον υποδέχεται και στο οποίο οφείλει να ενσωματωθεί...

Ο καλύτερος τρόπος που η διεθνής κοινότητα θα μπορούσε να ασκήσει τα φιλάνθρωπα αισθήματα της για τους μετανάστες και τους πολιτικούς πρόσφυγες είναι να δημιουργήσει συνθήκες ελευθερίας, εργασίας και δίκαιης επιβίωσης στις χώρες προέλευσης τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: