Σάββατο 9 Μαΐου 2009

ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ ΠΥΡΕΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ EUROMILLIONS...


Στην Ισπανία έχει πουληθεί ο επταψήφιος τυχερός αριθμός της πανευρωπαϊκής λοταρίας, που στον κάτοχο ή στους κατόχους θα αποφέρει το ιλιγγιώδες ποσό των 126 εκατομμυρίων ευρώ.

Η κλήρωση του Euromillions (του πανευρωπαϊκού τζόκερ) έγινε, αλλά έως τώρα δεν έχει αποσαφηνιστεί ποιος ή ποιοί είναι οι τυχεροί, που από τη μια στιγμή στην άλλη θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει.

Εάν το έχει αγοράσει ένας και μόνο ένας, τότε θα σπάσει και το ρεκόρ των μεγαλύτερων κερδών που έχει κερδίσει ποτέ τυχερός στον Ευρωπαϊκό χώρο...
Δελτία του EuroMillions πωλούνται στο Ηνωμένο Βασίλειο την Ιρλανδία, τη Γαλλία, την Ισπανία, την Πορτογαλία, την Αυστρία, την Ελβετία, το Βέλγιο και το Λουξεμβούργο.

Στις υπόλοιπες Ευρωπαικές χώρες και διεθνώς (εκτός από τις ΗΠΑ εξαιτίας μιας ηλίθιας απόφασης της προηγούμενης κυβέρνησης τους), οι θέλοντες και τολμώντες μπορούν να συμμετέχουν online με τον πιο έξυπνο τρόπο και τα λιγότερα δυνατά έξοδα, μέσω του


όπου θα βρούν και όλες τις λεπτομέρειες...

Γιατί τα λεφτά είναι πάντα και παντού απαραίτητα, βασικό μέρος της ζωής μας και δεν μπορούμε να τ' αφήνουμε ΜΟΝΟ στην καλή τύχη, ή στην σκληρή δουλειά (η μεγαλύτερη μαλακία που έχω ακούσει ποτέ, ρήση που διαψεύδεται καθημερινά, ας μου πούνε πότε και πως θα πάρω 126 εκατομμύρια ΜΑΖΕΜΕΝΑ δουλεύοντας και ποιός μπορεί κι είναι πρόθυμος να μου δώσει τέτοια δουλειά)!

Δεν υπάρχουν σχόλια: