Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2009

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΖΗΤΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗ...


Κυρίες σε καιρό κρίσης κι επερχόμενης ανεργίας, έχετε ανάγκη από δουλειά;
Πολυχώρος στην Αθήνα ζητά άτομα για άμεση πρόσληψη.


Ειδικότερα χρειάζεται:
  • 1 άτομο με πείρα στην οργάνωση τμήματος προώθησης έκδοσης πιστωτικών καρτών(z). Προσφέρει συνεργασία με μεγάλες αξιόπιστες τράπεζες (x), ιδαίτερα μεγάλο πακέτο αποδοχών, μισθό, ασφάλιση ΙΚΑ.
  • 2 άτομα με ευχέρεια λόγου και προϋπηρεσία στη τηλεφωνική εξυπηρέτηση (y) πελατών, από εισερχόμενες κλήσεις. Προσφέρει υψηλό πακέτο αποδοχών, μισθό, ασφάλιση ΙΚΑ, δυνατότητα επιλογής πρωϊνού ή απογευματινού ωραρίου (w).


x = που πρόθυμα και σε αγαστή συνεργασία δίνουν τα προσωπικά στοιχεία επικοινωνίας των ήδη πελατών τους που μέχρι να μπλέξουν με τον "πολυχώρο" ήταν συνεπείς στις πληρωμές τους.

y = εξαπάτηση

z = κάρτες με ιδιαίτερα υψηλό όριο, που όμως ποτέ δεν θα δεί κανείς, αφού ότι σκουπιδο-προϊόντα εφάμιλλα των κινέζικων της λαϊκής μα με "επώνυμες" τιμές, εξαπατηθεί και παραγγείλει θα χρεωθούν σε ήδη υπάρχουσες κάρτες που ξέρουν καλά από πριν πως έχει (x).

w = για να ενοχλείτε επιμόνως πρωί - απόγευμα ανυποψίαστους πολίτες, που όταν σας μάθουν και σας βρίζουν, θ' απολυθείτε και θ' αντικατασταθείτε άμεσα από τον "πολυχώρο", με μια τέτοια πάλι αγγελία στον τύπο...

Αν κυρίες μου είστε τόσο ξεπεσμένες ώστε να συμμετέχετε στην απατεωνιά που γνωρίζουν καλά ακόμη και οι ανταγωνιστές τους που κάνουν την ίδια πάνω - κάτω δουλειά μα με πιο έντιμο τρόπο, ή αν θέλετε τόσο απελπισμένα να δουλέψετε κάπου, ανταποκριθείτε αμέσως τώρα...

Πάρτε το Μετρό, κατεβείτε στην στάση "Αμπελόκηποι" και κάνοντας μια βόλτα στους δρόμους πέριξ του Aρείου Πάγου θα μπορέσετε να εντοπίσετε τον 6όροφο "πολυχώρο" τους, που δεν έχει σχέση με τις τηλεφωνικές απάτες που θα σας βάλουν να κάνετε, θυγατρική είναι όμως.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.

Τους βοηθώ αφιλοκερδώς να εξαπατήσουν όσο μπορούν περισσότερους ανθρώπους, να κονομήσουν όσα θένε να βοσκηθούν να χορτάσουν και να μείνουν κι αρκετά να ξοδεύουν σε party και διάφορα events να διασκεδάζουν την ανία του πλούσιου Αθηναϊκού κηφηναριού. Να διαπρέψουν στο είδος, να γίνουν διάσημοι να τους καλούν κι αλλού να περνούν την ώρα τους...

Μαζί και τα πολιτικά μέσα τους, κάποιοι ξεμωραμένοι γέροι πολιτικάντηδες νυν και πρώην, καθώς και κάποιοι βαρεμένοι δικηγόροι φίλοι της γνωστής στα κοσμικά σαλόνια ιδιοκτήτριας που συχνάζουν στον "πολυχώρο", μπας και γνωρίσουν όμορφα εικοσάχρονα νινιά που καμμιά φορά ποζάρουν εκεί, που τους βάζει να προσπαθούν ύπουλα να με περιορίσουν, ζητώντας μου και τα ρέστα για τα xyz.

Θα μου τα γαργαλούνε μέχρι να βρώ την ευκαιρία που θέλω να λογαριαστούμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: