Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2007

ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΑΣ ΠΕΡΙΩΠΗΣ...


Ο τίτλος ταιριάζει γάντι στον Ζαχόπουλο, που απασχολεί την κοινή γνώμη με τα κωμικοτραγικά του καμώματα.
Ο ορισμός του σκουληκιού στην πολιτική.

Άσχετος με τον πολιτισμό, βρέθηκε γραμματέας στο σχετικό υπουργείο εξοφλώντας εξυπηρετήσεις της δρ. Νατάσας. Η θητεία του αποθέωση του "αυλοκολακισμού" και τρανταχτό παράδειγμα προς αποφυγή για μελλοντικούς επίδοξους γλύφτες.

Διορισμοί συγγενικών και φιλικών προσώπων, ύποπτοι διαγωνισμοί κι αναθέσεις έργων, όργιο αποχαρακτηρισμών χώρων, εξυπηρετήσεις φιλικών συμφερόντων, απύθμενο θράσος, αλλαζονεία, κομπασμός, απειλές σε άλλους.

Έληξε άδοξα πριν μερικές μέρες η δράση του, με την επίκληση ερωτικού σκανδάλου κι εκβιασμού, από εξυπηρετηθέν εκ του ιδίου πρόσωπο.
Θύμα κι αυτός "φωτογραφιών σε προσωπικές στιγμές" κι οικονομικών απαιτήσεων ως εκ τούτου, λές και κάποιος με την φάτσα και το σώμα του θα μπορούσε να ελπίζει πως θα γαμούσε τζάμπα εμφανίσιμη κοπέλα.

Που βρέθηκε κατηγορούμενη για το αυτονόητο, να διεκδικήσει ένα μικρό μερίδιο από τα χρήματα που έβλεπε να κατευθύνονται σ' αυτόν, να φτιάξει κι αυτή την ζωή της με τα χρωματιστά χαρτάκια που έβλεπε να αλλάζουν χέρια επιτήδειων στο υπουργείο.

Που τα ήθελαν όλα για λογαριασμό τους. Και η σύζυγος τέτοια υποκρισία, τόσο επιθυμητό είναι πιά ένα μουσκάρι με λεφτά; Πού από έλλειψη προσωπικότητας και θέλησης να αγωνιστεί σε συνθήκες δύσκολες για αυτόν, πήδηξε από το μπαλκόνι μα δεν ψόφησε.

Για να τον έχουμε κι αύριο να παριστάνει το θύμα, ακόμη και τον τιμητή στην υπόθεση.
Έχει πλάκα να τον δούμε να ζητά κι αποζημίωση για "ηθική βλάβη" τον γυμνοσάλιαγκα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: