Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2007

ΝΕΕΣ ΜΕ ΩΡΙΜΕΣ ΒΛΕΨΕΙΣ...


Δεν είναι μόνο η περίπτωση του Ζαχόπουλου, υπάρχουν πολλές άλλες καθημερινές περιπτώσεις νέων κοπέλων που έλκονται από όψιμους, άσχημους μα σχετικά εύπορους πορνόγερους. Περιπτώσεις που δεν θα δουν το φως τις δημοσιότητας γιατί δεν ενδιαφέρουν κανένα, μα υπάρχουν δίπλα μας και τις γνωρίζουν πολλοί.

Να μερικές χαρακτηριστικές:

α) Η πονήρω του κουρέα: Η πιο γλυκειά ασχημούλα κοπέλα, που έβλεπα πριν 3 χρόνια σ' ένα βιβλιοπωλείο. Για χάρη της έβγαζα φωτοτυπίες κι αγόραζα φακέλους από κεί, να βλεπόμαστε. Μιλούσαμε κιόλας, ευγενέστατη κι εξυπηρετική, νόμιζα πως σύντομα θα είχα μια ενδιαφέρουσα σχέση κι ότι άλλο θα προέκυπτε, μα αυτή είχε άλλα σχέδια. Ο ιδιοκτήτης στο βιβλιοπωλείο κόπανος, πουλούσαν μόνο μερικούς συνδετήρες και μολύβια όλο τον χρόνο, εκτός τα δικά μου χαλαλίκια για χάρη της, το μαγαζί δεν πήγαινε καλά και η κοπέλα μεταπήδησε στο διπλανό κουρείο, άγνωστο πώς.

Δεν είχε ιδέα από αντρικά κουρέματα που ασχολιόταν ο κουρέας για σχεδόν 40 χρόνια. Τον έβλεπα από το '73, που ερχόμασταν με τον γέρο μου να κουρευτούμε οικονομικά. Συνέχισα να πηγαίνω πότε - πότε, φαινόταν σοβαρός άνθρωπος όλα αυτά τα χρόνια, μόνος εκεί στο μαγαζάκι του 2Χ4,5 μέτρα.
Με μεγάλη έκπληξη είδα μιά φορά την κοπέλα που ήθελα, εκεί σαν βοηθό του. Γιατί τον έβλεπα να διώχνει άλλους νέους κουρείς που τελείωσαν κάποια σχετική σχολή κι ήθελαν να κάνουν την απαιτούμενη πρακτική άσκηση. Τους έδιωχνε με την δικαιολογία του μικρού του χώρου, "που να σταθούμε εδώ μέσα δυό άτομα"...

Αυτό φαίνεται πως δεν ίσχυε για την κοπέλα, την καλοδέχτηκε, την έμαθε να κουρεύει κουτσά - στραβά τους υπάρχοντες πελάτες του, γέροι όπως αυτός τώρα πιά και κείνοι. Η κοπέλα τελείως αλλαγμένη, καμιά σχέση με το γλυκό κορίτσι που ήξερα πρίν, άρχισε να μεταμορφώνεται σε σκύλα ολκής. Σε δυό χρόνια άλλαξε εντελώς. Το μαλλί, το ντύσιμο, την συμπεριφορά. Με απόφευγε, όποτε πήγαινα να κουρευτώ με άφηνε σε κείνον, αυτή εκνευρισμένη κατέφευγε πίσω απο την κουρτίνα. Ανέβαζαν και τις τιμές μήνα με τον μήνα. 8 ευρώ, 10...12...δεν ξαναπήγα.

Πήγαινε πολύ να γαμά ο γέρος αυτήν που επιθυμούσα εγώ και να τους πληρώνω και τους δυό. Η πονήρω δεν σταμάτησε εκεί. Άλλαξε σύντομα την ταμπέλα του μαγαζιού με άλλη, φωτεινή, με το δικό της όνομα τώρα. Και την διακόσμηση μέσα, που είχε μείνει στα '70...

Σε λίγο πήρε κι αυτοκίνητο, έβγαζε αρκετά από το μαγαζάκι με τους γέρους, της έδιναν εικοσάρικα και δεν ζητούσαν ρέστα, να τους χαϊδεύει λίγο τις φαλάκρες μετά το κούρεμα με τα χεράκια της, χαζογελώντας και προτάσσοντας το πλούσιο στήθος της. Δεν φαίνεται να παραπονιέται κανείς, φαίνεται πως τους αρέσει πολύ η φράση "Καλώς μου τον, πήρες τη σύνταξη, έχεις να πληρώσεις;" που τους υποδέχεται στο βασίλειο της τώρα πιά. Ο πρώην κουρέας μεταβλήθηκε σε άβουλο πλάσμα στα γεράματα. Εμένα φαίνεται να με μισεί, για ανεξήγητο λόγο και κάνει ότι μπορεί να την σιχαθώ τελείως, όποτε τύχει να περάσω απ' έξω.

Τι να με κάνει τώρα με τόσους πελάτες πρόθυμους, τι να την κάνω κι εγώ μεταχειρισμένη και σκύλα, να μαλάσσω αύριο τη κυτταρίτιδα στα πόδια που τώρα χαϊδεύουν άλλοι και να βλέπω το γλυκό πρόσωπο της όταν θάχει γίνει σαν φασινόπανο; Ποιός σας είπε πως γουστάρω σαβούρες; Την ήθελα όταν άξιζε, όχι τώρα.

β). Το χαζοκούνελο του φωτογράφου: Αυτό ακριβώς θυμίζει η εμφάνιση της, με τα βαμένα μαλλιά, το χαζό πρόσωπο και τα μπρός δόντια έξω. Όσο για εξυπνάδα, υπερέχει το τρωκτικό. Κυκλοφορεί μόνο νύχτα, την ώρα που κλείνουν τα μαγαζιά. Προτίμηση της συγκεκριμένο φωτογραφείο σε κεντρικό δρόμο, όπου περιμένει καρτερικά απέναντι να φύγει ο υπάλληλος, να μπεί να συναντήσει το αφεντικό μόνο. Να του επιδείξει τις στοματικές της ικανότητες, που θα είναι αξιόλογες, ώστε να αξίζουν 200 ευρώ τη φορά!

Δουλεύει σκληρά ο φωτογράφος, από τις 8.00 το πρωί στο μαγαζί του, μέχρι αργά το βράδυ, περασμένες 11.30, με την συντροφιά του. Χρειάζεται κάποια ανακούφιση στο τέλος της μέρας, ας πληρώσει και κατιτίς. Έτσι είχε και η χαζούλα εισόδημα αρκετό, να καλύπτει τις ανάγκες της που είναι ημερήσιος ύπνος, ντύσιμο του γούστου της, βάψιμο του μαλλιού κάθε τρείς μέρες και καθημερινή περιποίηση των νυχιών, όπου έδινε τα ρέστα της, τα έβαφε ένα χρώμα και μετά ζωγράφιζε από πάνω ασημένιες καρδούλες κι αστεράκια, να περνά η ώρα, να σχολάσουν οι υπάλληλοι, να βγεί κι αυτή να εισπράξει. Τι θα τα κάνει τόσα κέρδη ο γέρος, αφού είναι περιζήτητος σε εκδηλώσεις και δεν αφήνει κι άλλους νεώτερους να δουλέψουν, να βγάλουν κι αυτοί λεφτά.

Έχουμε κι έξοδα σου λέει, μαγαζί κατάφωτο και μεγάλες τζαμαρίες, να φαίνονται όλα απ' έξω, να έχουν να λένε οι γείτονες με ζήλια για την βραδυνή του συνήθεια, μα μόνο έβλεπαν, δεν τους εξυπηρετούσε με τον ίδιο τρόπο, δεν ήταν καλλιτέχνες κι αυτοί, έμεναν με την απορία κι έλεγαν διάφορα, από κεί το άκουσα κι εγώ και κατόπιν την είδα τη χαζοκουνέλα του.

Την έβλεπα συχνά να περιφέρεται στεκόμενη 10΄ σε κάθε βιτρίνα με γυναικεία είδη. Δεν ήξερα τότε τον προορισμό της, μου έξαπτε όμως ανομολόγητες φαντασιώσεις τι θα κάναμε με την χαζούλα, φαινόταν και γλυκούλα nerdy με τα μυωπικά γυαλιά της, την ήθελα στο κρεβάτι μου και της το είπα μιά φορά.

Τα φαινόμενα απατούν, την άλλη στιγμή μετατράπηκε σε λυσσασμένη σκύλα, βρίζοντας σκαιά κι απειλώντας με, με τα ιδιαίτερα σκληρά νύχια της, αν δεν είχα τέλεια αντανακλαστικά θα κυκλοφορούσα πολύ καιρό με εμφανή ουλή στο πρόσωπο.
Δεν θέλησε ούτε να δεί την συλλογή μου απο φωτογραφίες, προτιμούσε να χαζεύει αυτές που τράβαγε ο δικός της. Κι οι δικές μου είναι καλύτερες εγώ διαλέγω τα θέματα μου, δεν τραβώ σε γάμους, βαφτίσεις και πολιτιστικές εκδηλώσεις του νομού, μα εκείνη σημασία. Μεγάλο αφροδισιακό το κεντρικό φωτεινό μαγαζί και ο επώνυμος γέρος με φουσκωτό πορτοφόλι.

γ). Η χοντρούλα του μπακάλη. Αυτή έχει τα συστατικά να αποτελέσει μια σιχαμένη ιστορία. Η ηλίθια χοντρούλα που "δεν έπαιρνε τα γράμματα" να ξετελέψει τίποτα άλλο, η φτωχή οικογένεια της, ο κουτοπόνηρος συνοικιακός μπακάλης με σεξουαλικές διαστροφές που ικανοποιεί η υπάλληλος του, ο φτωχομπινές νταβατζής της κακής ώρας που του δίνει το μεροκάματο της κάθε βράδυ για φτηνά ερωτόλογα και σάλια.


Την νύφη πληρώνουν οι νοικοκυρές της περιοχής που αγοράζουν ακριβά τα χρειζούμενα για το τραπέζι τους από το εν λόγω μπακάλικο, να βγάζει κέρδη το μαγαζί για να βολεύονται όπως - όπως οι παραπάνω σκατάδες, στην σιχαμένη μιζέρια τους.

Δεν θα συνεχίσω γιατί βαρέθηκα, μα σίγουρα θάχετε να προσθέσετε τις δικές ανάλογες περιπτώσεις που θα βλέπετε γύρω σας.

Γιατί πάντα θα υπάρχουν!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: