Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2015

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ...

Δέχθηκε μεγάλη επίθεση ο Φαήλος Κρανιδιώτης, ένα πραγματικό παλικάρι της εποχής μας, απο δήθεν προοδευτικούς του πνεύματος, τηλεοπτικούς ομοφιλόφιλους μαιντανούς και λοιπούς του θεάτρου και της τέχνης, κανακεμένους από το lifestyle.

Ύβρεις, απειλές, τσαμπουκάδες και γενικώς ένα μένος από θολο- κουλτουριάρηδες που δεν ξέρουμε από που πηγάζει. Δείχνει σε κάθε περίπτωση ότι η Ελληνική κοινωνία πρέπει πάντα να είναι χωρισμένη.

Ζούμε σε μια φασιστική κοινωνία που βάλει την κανονικότητα, την παράδοση, την επικρατούσα θρησκεία, τα ήθη και έθιμα που μάθαμε.

Καταστρέφουμε μόνοι μας την ιστορία, την γλώσσα και την πατρίδα μας.

Αγωνιζόμαστε για τους λαθρομετανάστες και όχι για τους Έλληνες που δυστυχούνε στον τόπο τους,νοιαζόμαστε υποκριτικά για τα αδέσποτα κουλούκια και τα χαμένα γατάκια, κοπτόμαστε για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων και όχι για την στήριξη του θεσμού της οικογένειας και της τεκνοποιοίησης.

Πού θα τα βρίσκουν τα παιδιά που θένε να υιοθετήσουν όταν και αν περάσει το "σύμφωνο συμβίωσης";

Μιας και αναφέρθηκα σε μετανάστες, ποιός Βαλκάνιος, Ασιάτης, ή Αφρικανός που βρέθηκε εδώ δείχνει να είναι gay (σήμερα για κάποιους, πούστης ανέκαθεν, ιδίως στις λαικές γειτονιές που οι άνθρωποι δεν μασάνε τα λόγια τους).
 
Μόνο πηδούνε και συχνά σκοτώνουνε "κουλτουριάρηδες" συγγραφείς, θεατρίνους, κλπ καλλιτέχνες του κώλου κυριολεκτικά που απελπισμένα αποζητουσαν την πληρωμένη συντροφιά τους στην περιθωριοποιημένη μοναξιά τους.

Ο πραγματικός φασισμός είναι αυτό που κάνουν οι δήθεν υπερασπιστές των πάσης φύσεως αυτόκλητων "δικαιωμάτων" κάποιων μειοψηφιών.

Αυτοί που κάθε είδους διαστροφή και απόκλιση ειναι ικανοί να την αποκαλούνε ως "δικαίωμα".
Οχυρωμένοι πίσω απο ταμπέλες για να στοχοποιούν και να τρομάζουν τους απλούς κοιμισμένους πολίτες ,όπως ο "ομοφοβικός", ο "κακός ρατσιστής" ο "φασίστας" και τις υπόλοιπες κλισέ ταμπελίτσες που αρέσκονται να χρησιμοποιούνε σε όσους αντιδρούνε.

Αυτό το "ομοφοβικός" που κολιέται σαν ρετσινιά ακόμη και στην υπόνοια διαφορετικής άποψης η θεώρησης των πραγμάτων...

Αν μιλήσει κανείς ενάντια σε σιχαμένα μορφώματα τύπου Κοντσίτα (ο γνωστος τραβεστι της Eurovision) ή εναντίον δυο νεαρών πουσταράδων ή λέσβων που προκλητικά γλείφονται δημόσια (να δείξουν στους άλλους τί;), τοτε αυτομάτως χαρακτηρίζεται ως "ομοφοβικός" (αυτή η λέξη είναι αμερικάνικο κατασκεύασμα και είναι αρκετά άστοχη, αλλά βλέπεις οποιαδήποτε αντίθετη αντίδραση με τα συμφέροντα των gay, τους συμφέρει να χαρακτηρίζεται ως δήθεν φόβος)...

Και οι απανταχού βλάκες να φοβούνται τις βλακώδεις ταμπελίτσες του καθε ανώμαλου και ελλείψει θάρρους να πηγαίνουνε πάσο...

Εχει πολλά προβλήματα να λύσει η Ελληνική κοινωνία και ειναι άκομψο να ακούμε και να βλέπουμε δυο μέρες στα ΜΜΕ ποσό ταλαιπωρήθηκε η αξύριστη χήρα με την γραφειοκρατία...

Όταν υπάρχουν σε πολλές γειτονιές άνθρωποι που πεινάνε, συνεχώς καταφτάνουν "πρόσφυγες" ανεπιθύμητοι με κάθε τρόπο σε κάθε άλλη χώρα, πλήθος αυξανόμενο οι άνεργοι, απανωτές φοροκαταιγίδες και ανάπτυξη μηδέν.

Δεν λέω οτι δεν έχουν και αυτοί δικαιώματα, δεν λέω ότι πρέπει να απομονωθούν κοινωνικά, αλλά δεν βλέπω τον λόγο να μας ζαλίζουν επιτακτικά με τα προβλήματα τους.

Ας κάνουν οτι θελουν μεταξύ τους χωρίς να προκαλούνε, δεν μπορούν όμως να επιβάλουν τον τροπο ζωής τους όλη την κοινωνία.

Ο κάθε άνθρωπος , είναι ελεύθερος να επιλέξει την συμπεριφορά του μέσα στο κοινωνικό σύνολο. Το αν θα γίνει αποδεκτός από τους συνανθρώπους του δεν μπορεί να το επιβάλλει.

Ιδίως μέσα από τα ΜΜΕ, όπου είναι γνωστό πως οι παρέες των gay κυριαρχούνε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: