Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΟΓΟ...

Ως τώρα ξέραμε ότι πολλοί αιγοβοσκοί στην εξοχή κτηνοβατούσαν σε κατσίκες. Σε άλλες εποχές, όταν δεν υπήρχαν ούτε φορτητά τρανζίστορ, όχι επικοινωνίες και internet και δεν γνώριζαν από οίκους ανοχής στην κοντινότερη τους πόλη.

Το ανώτατο δικαστήριο της Κοπεγχάγης αναγνώρισε το δικαίωμα  28χρονης ακτιβίστριας - δικηγόρου στο επάγγελμα (που επικεντρώθηκε σε ένα νομικό κενό στους ευέλικτους νόμους της χώρας που αφορούν το sex) και της επέτρεψε να παντρευτεί το άλογο της.

woman-horse1.jpg

Eπικαλέστηκε ότι η ίδια και ο «σύζυγός της»Thorgen (το άλογο), ήταν λέει θύματα του σπισισμού, μιας προκατάληψης παρόμοιας με το ρατσισμό ή το σεξισμό.

Δημιουργώντας έτσι δεδικασμένο και ανοίγοντας το δρόμο σε γάμους ανθρώπων και ζώων σε όλη τη χώρα σύμφωνα με δημοσίευμα του worldnewsdailyreport.

Καλούς απογόνους ευχόμαστε οι υπόλοιποι.

Φαντάζομαι θα βγούν όμορφα Κενταυράκια...

Καιρός να επανεμφανιστούνε και αυτοί.

Και με κάποιες εύλογες απορίες - σημεία των καιρών: αν το άλογο θελήσει διαζύγιο αργότερα, πώς θα το ζητήσει; Η όμορφη δικηγορίνα πως θα αντιδράσει σε μια βόλτα στη εξοχή, αν του γαμπρού του την πέσει κάποια φοράδα; 

Ή δεν έχει αυτό το δικαίωμα; Δεν είναι ίσο με την νύφη;

Πάντως θα το σκέφτομαι σοβαρά, προκειμένου να πάρω μια γυναίκα χοντρή, άσχημη και γλωσσοκοπάνα, να πάρω μια κατσίκα καλύτερα, να μου κάνει τουλάχιστον γάλα.

Μια πτήση απόσταση είναι η Δανία κι εντός Ε.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: