Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

ΤΩΡΙΝΑ & ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ...

Εμφανίζονται νέα κόμματα με πρόσωπα (εκτός από τα ανακυκλούμενα γνωστά και ηλίθια παραγνωρισμένα), που κάποτε δεν τα ήξερε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας του αρχηγού τους και κάποια μάλιστα κοντεύουν να πάρουν και την εξουσία.

Φυσικά ένα κόμμα που ξεκινάει απο 3% και σε δυό χρόνια φτάνει το 30-40% είναι προφανές οτι έχει πάρει τους ψήφους απο τα άλλα κόμματα. Το ίδιο είχε συμβεί με το ΠΑΣΟΚ το 1981. Πήρε όλη σχεδόν την Ενωση Κέντρου που κυβερνούσε πριν τη Χούντα και ένα μέρος της ΝΔ και κυβέρνησε.

Είναι αδύνατο οταν καταρρέει το πολιτικό σύστημα που κυβερνά, να εμφανιστεί ένα νέο κόμμα που δεν θα έχει μέσα του το μεγαλύτερο κομμάτι των ψηφοφόρων απο τα διεφθαρμένα κόμματα εξουσίας. Είναι αδύνατο να φέρουμε έναν καινούριο λαό που δεν ανήκε πριν στο ΠΑΣΟΚ κυρίως (κυβέρνησε 30 χρόνια) και στην ΝΔ δευτερευόντως (κυβέρνησε 10 περίπου χρόνια) μετά τη μεταπολίτευση.

Το θεμα όμως είναι το εξής: Ποιό κομμάτι αυτου του 43% πήρε; Το υγιές; Το βρώμικο; Τους παρτάκηδες; Τους βολεμένους; Τους αγνούς ιδεολόγους; κλπ κλπ

Μιλάμε για κρίσιμη μάζα πια, από δυσαρεστημένους ψηφοφόρους, πως να μην είναι:

- Δυσβάσταχτη φορολογία.
- Μειώσεις μισθών και συντάξεων.
- Εργασιακός μεσαίωνας.
- Λαθρομετανάστευση.
- Ανεργία.
- Απολύσεις.
- Καταστροφή παραγωγικού ιστού της χώρας, αντί για εξυγίανση.
- Διαφθορά από τη κορυφή ως τη βάση του συστήματος.
- Κατασπατάληση δημοσίου χρήματος.
- Μηδενική εξυγίανση τομέων του δημοσίου.
- Αυξήσεις διοδίων υπερ των νταβατζήδων - μπετατζήδων.
- Χαριστικές Συμβάσεις σε χρεωκοπημένους καναλάρχες.
- Υγεία καταβαραθρωμένη.
- Πιθανή απεμπόληση Εθνικής κυριαρχίας.

Που περιμένουμε να κατευθυνθεί αυτός ο κόσμος; Τα πράγματα τοποθετούνται στη βάση της απλής λογικής και από εκεί περιμένουν απαντήσεις.

Να λοιπόν μια μεγάλη ευκαιρία για τις αλλαγές που απαιτούν οι καιροί. Κι όποιος κάνει την κίνηση πρώτος να το θυμηθείτε. Θα τον στηρίξει ο λαός με κάθε τρόπο.

Η είδηση θα ήταν να μπορούσαν να συνεννοηθούν οι τρέχα γύρευε "αρχηγοί" που βλέπουμε να εμφανίζονται σήμερα.

Και να αναδείξουν τον πιο κατάλλλο για τις περιστάσεις που αντιμετωπίζουμε...

Αυτόν που θα πάρει τη χώρα και τον λαό της από το χέρι και θα τον οδηγήσει μπροστά, χωρίς ψέματα και κομματικές σκοπιμότητες, με ένα νέο εθνικό και κοινωνικό συμβόλαιο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: