Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΛΑΓΜΑ...

Όλη η αλήθεια για το βαθύ κράτος της μεταπολίτευσης σε μια χούφτα λέξεις του Άρη Τερζόπουλου, από την σελίδα του στο Facebook.

Ιδού ποιους πληρώνεις...

Από το 1974 και ιδίως από το 1981 και μετά η Ελλάδα διοικείται από 6-7 αυθεντικές γκανγκστερικές φαμίλιες, που μοιράστηκαν μεταξύ τους όλες τις μεγάλες δραστηριότητες του Δημοσίου - εκεί δηλαδή που υπάρχουν τα πολλά λεφτά - και που ελέγχουν τα πάντα.

Από τα Μέσα Ενημέρωσης, μέχρι τις διάφορες "τρομοκρατικές" ομάδες, τα μέλη των οποίων αποτελούνται από πράκτορες και κάποιους αφελείς που νομίζουν ότι είναι τρομοκράτες.

Το κακό με τους λεγόμενους "διαπλεκόμενους", δεν ήταν το ότι οι περισσότεροι από αυτούς ήταν πράκτορες, αλλά κυρίως το ήταν άξεστοι, χωρίς κοινωνική συνείδηση και, μέχρι εμμονής, άπληστοι.

Γύρω τους λειτούργησαν καμιά εκατοστή ακόμη μικρότερες γκανγκστερικές οικογένειες για τα μικρότερα "πακέτα".

Τα πολιτικά κόμματα, δεν έχουν καμιά ιδεολογία, πέρα από τη διαχείριση της εξουσίας κι αυτό φαίνεται και από τις τεράστιες επιδοτήσεις τους, που κατασπαταλήθηκαν.

Το πολιτικό προσωπικό, αποτελείται κυρίως από άσχετους και ηθικά "ευέλικτους" και αυτό φαίνεται και από τα προνόμια που έχουν δώσεις στους εαυτούς τους.

Οι ελάχιστοι που ξεχωρίζουν συνήθως αποβάλλονται από το "σύστημα".

Το Δημόσιο χρησιμοποιήθηκε σαν ένας τεράστιος στρατός-ασπίδα για το σύνολο της εξουσίας και για να εκβιάζει την υπόλοιπη κοινωνία, κατεβάζοντας κάθε τόσο τους διακόπτες.

Η υπόλοιπη κοινωνία, ο "λαός", χωρίς Παδεία και Κρίση, οπαδοποιήθηκε πολύ εύκολα, κάτι που είχε σαν συνέπεια να χάσει και την μπάλα και τ' αυγά και τα πασχάλια.

Επίσης τώρα καλείται να πληρώσει και το μάρμαρο, όπως συμβαίνει, ιστορικά, πάντοτε...


Πηγή: kourdistoportokali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: