Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ...

Με την επικαιρότητα για τις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις - υποκλοπές ανθρώπων που υποτίθεται πως ανήκουν στους "φασίστες", τροποποίησα ένα ανέκδοτο:

Ενας μεγάλης ηλικίας τέτοιος "ακροδεξιός" κατά τους αριστερούληδες, τηλεφωνεί στον γιο του που λείπει για επαγγελματικούς λόγους αρκετό καιρό στο εξωτερικό και δεν τον περιμένει να γυρίσει σύντομα:

-  Είναι καιρός να φυτέψω στον κήπο μας καμιά πατάτα, κανένα λάχανο, λίγο απανάκι, αλλά πονεί η μέση μου και δεν μπορώ να τον σκάψω. Αν ήσουν τουλάχιστον κοντά ή αν γύριζες σύντομα, θα βοηθούσες...

Να η απάντηση που πήρε από τον γιο του:

- Πατέρα, άφησε ήσυχο τον κήπο, μη τον σκάψεις, ξέρεις εσύ γιατί...

Την άλλη μέρα πρωί - πρωί καταφθάνουν 3 τζίπ της αντιτρομοκρατικής, από όπου κατεβαίνουν  6 καλοσκαρωμένοι κουκουλοφόροι με σκαπτικά, φτυάρια και τσάπες και αρχίζουν να σκάβουν τον κήπο. Μη βρίσκοντας τίποτα σκάβουν βαθύτερα και πιο σχολαστικά, μα τελικά φεύγουν αφού δεν βρήκαν τίποτα, ευτυχώς χωρίς να συλλάβουν τον "ακροδεξιό" για να ικανοποιηθούν οι γείτονες του.

Ο οποίος λίγο αργότερα λαβαίνει άλλο ένα τηλεφώνημα από τον γιο του:

- Πατέρα, ελπίζω τώρα ο κήπος να είναι καλά σκαμμένος για να φυτέψεις τα ζαρζαβατικά που θέλεις και τις πατάτες. Λυπάμαι, αλλά από δω που είμαι δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο για σένα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: