Κυριακή 8 Απριλίου 2012

ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΕΡΩΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ...

Η ερωτική γεωγραφία του ανθρώπινου σώματος δεν περιλαμβάνει μόνο την πασίγνωση διακεκαυμένη ζώνη των γεννητικών οργάνων.

Υπάρχουν πολλές άλλες περιοχές κυριολεκτικά: από κορυφής μέχρι τα πόδια που διψούν για χάδια, γλειψίματα, ελαφρές δαγκωματιές και οτιδήποτε μπορεί να προκαλέσει ηδονικά ρίγη, ακόμα και οργασμό.

Ανδρες και γυναίκες έχουν ερωτογενή σημεία διάσπαρτα σε ολόκληρο το σώμα, με διαφορετική απόδοση από άνθρωπο σε άνθρωπο. Κάποιοι μπορεί να ερεθίζονται από ένα ελαφρό χάδι στην πατούσα. Αλλοι με ένα απαλό άγγιγμα της γλώσσας στις βλεφαρίδες ή τα φρύδια και άλλοι με ελαφριές δαγκωματιές στον σβέρκο.


Ξεκινώντας από το κεφάλι και πηγαίνοντας προς τα κάτω, μάθετε μερικά σημεία που μπορούν να κάνουν το ερωτικό ηφαίστειο μέσα μας να εκραγεί:
 
Αυτιά
Αν μπουν οι ψύλλοι της γνωστής έκφρασης, προκαλούν υποψίες. Αν όμως χωθεί εκεί μέσα μια υγρή γλώσσα, τότε μπορεί να προκληθεί ηδονική παράλυση. Κάθε χιλιοστό των αυτιών είναι υπερευαίσθητο. Πολλοί απλώς γαργαλιούνται, άλλοι όμως διεγείρονται όταν νιώθουν την καυτή ανάσα  τού/της συντρόφου στο αυτί τους. Παρόμοια συμπτώματα προκαλεί το γλείψιμο, το δάγκωμα, ή τα φιλιά στον λοβό και στα εσωτερικά τοιχώματα. Τα ερωτικά λόγια μπορούν να ειπωθούν ψιθυριστά στο αυτί την κατάλαληλη στιγμή...
 
Αυχένας
Ο λαιμός έχει το όνομα, αλλά ο σβέρκος έχει τη χάρη. Οσο ευαίσθητος είναι ο πρώτος στα ρουφηχτά φιλιά και τα γλειψίματα, τόσο κι ακόμα περισσότερο είναι ο δεύτερος στις ερωτικές θωπείες. Ορισμένοι/ες λατρεύουν τις ελαφρές δαγκωματιές σε τέτοιο βαθμό, ώστε να δημιουργούνται οι γνωστές «πιπιλιές» που εμφανίζονται συνήθως στην μπροστινή πλευρά.
 
Μασχάλες
Εχουν διπλή ερωτική ιδιότητα: διεγείρονται στην αφή και διεγείρουν με την οσμή τους, εκκρίνοντας ένα (μεθυστικό για πολλούς/ές) άρωμα από τους σμιγματογόνους αδένες. Ειδικά ο ιδρώτας της ανδρικής μασχάλης περιέχει τόσο ισχυρές φερορμόνες, ώστε πολλές γυναίκες λιγώνονται μόλις το μυρίσουν. Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, που αυτή η τριχωτή περιοχή έχει ονομαστεί "Μυστική Ζούγκλα της Ηδονής".
 
Δάκτυλα
Είτε μιλάμε για εκείνα των χεριών, είτε των ποδιών (στα τελευταία προσθέστε και τις πατούσες) το αποτέλεσμα είναι ίδιο. Μετά τη γλώσσα, τα ακροδάκτυλα είναι το δεύτερο περισσότερο ευαίσθητο σημείο του ανθρώπινου σώματος διαθέτοντας πολυάριθμες νευρικές απολήξεις. Γεγονός που προκαλεί μεγάλο ερεθισμό σε κάθε είδους άγγιγμα, όπως το πέρασμα της γλώσσας, το ελαφρύ ξύσιμο του νυχιού, μικρές τρυφερές δαγκωματιές κ.λπ.
 
Θηλές
Για εκείνες του γυναικείου στήθους είναι αυτονόητη η πολλαπλή ερωτική λειτουργία: υπερευαίσθητες σε κάθε άγγιγμα, με εμφανή τα σημάδια της διέγερσης στο ευμεγέθες σχήμα τους, δέχονται και την ίδια στιγμή προσφέρουν ερωτική απόλαυση.
Τι γίνεται όμως με τις ανδρικές θηλές; Από πολλούς ανθρωπολόγους θεωρούνται άχρηστα βιολογικά υπολείμματα του γυναικείου είδους στην εμβρυογένεσή του. Σε αντίθεση με τις γυναικείες θηλές που προσφέρουν ζωοδόχο τροφή, οι ανδρικές θηλές υπάρχουν μόνο για να προσφέρουν την σαρκική απόλαυση. Πρώτος ένας Ολλανδός γυναικολόγος ο Θίοντορ βαν ντε Βέλτε, περιέγραψε το 1937 την ανδρική θηλή ως ερωτογενή ζώνη, ορισμός που αποδίδει απόλυτα την ερωτική λειτουργία τους.
 
Γόνατα (πίσω πλευρά)
Αυτή η μαλακή «τσέπη της απόλαυσης» στα πόδια, είναι μια από τις πιο αναπάντεχες ζώνες ερωτισμού: όσο πιο απαλό είναι το χάδι ή το γλείψιμο σε αυτή την κλείδωση, τόσο μεγαλύτερη η απόλαυση που δημιουργεί...

Δεν υπάρχουν σχόλια: