Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ...

Οι διοικούντες τον τόπο εξακολουθούν, παρά τα μηνύματα που παίρνουν από παντού, να εφαρμόζουν μια εντελώς λανθασμένη συνταγή εξόδου από την κρίση.

Θα φτάσουμε να πιστέψουμε ότι οι πολιτικοί μας θεωρούν πλέον ότι α) δεν εκπροσωπούν τη λαϊκή θέληση, β) συντάσσονται πλήρως με τα μεγαλοσυμφέροντα εσωτερικής πλοήγησης και γ) στοχεύουν στην εξυπηρέτηση των μεγάλων χρηματοοικονομικών συντελεστών, παγκοσμίου επιπέδου, αφού όλες οι αποφάσεις στοχεύουν στην προστασία των συμφερόντων αυτών έναντι των λαϊκών μαζών.

Οι πολιτικοί μας αυτοί ελπίζω να μην βγουν στις αυριανές εκλογές και να ζητήσουν την ψήφο μας, λέγοντας ότι αναγκάστηκαν να υπερψηφίζουν τα διάφορα μνημόνια.

Γιατί ο λαός δεν θέλει αναγκασμένους πολιτικούς εκπροσώπους, αλλά αυτόφωτους δημοκράτες να διευθετούν τις τύχες τους.

Η κρίση και οι μέντορές της πρέπει να καταλάβουν ότι δεν υπάρχουν πλέον οι προϋποθέσεις να εξακολουθούν να διαιωνίζουν τα ζητήματα της κρίσης. Το καπιταλιστικό σύστημα μπορεί να διατρέχει συστημική κρίση, αλλά δε θα την πληρώσουν τα δισ. των αθώων που δε συμμετέχουν στο δίχτυ λήψης αποφάσεων.

Εμείς στην προσπάθειά μας να βγούμε από την κρίση πρέπει να αυξήσουμε τις παραγωγές μας και τις παραγωγικές δομές μας. Τότε μόνο θα είμαστε καλυμμένοι και δε θα φοβόμαστε όπως τώρα, που ακόμη και τα κρούσματα της εγκληματικότητας αυξάνουν γρηγορότερα απ' ότι το χρέος της χώρας.

Ας συνέλθουν οι διοικούντες. Τα πράγματα είναι πλέον, πολύ σοβαρά

Δεν υπάρχουν σχόλια: