Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

THE GREAT GLOBAL WARMING SWINDLE (DOCUMENTARY)


Μήπως είναι υπερβολικά ή ακόμη και ψέμματα τα περί υπερθέρμανσης του πλανήτη;

Κάποιοι δραστήριοι χάκερς κατάφεραν να πάρουν στα χέρια τους κάποια e-mails που είχαν σταλεί από κορυφαίους επιστήμονες που ασχολούνται με τις κλιματικές αλλαγές, προειδοποιώντας τον κόσμο για τις ολέθριες συνέπειες.

Οι σκεπτικιστές της κλιματικής αλλαγής έχουν τώρα αναθαρρήσει. Όπως ισχυρίζονται, τα συγκεκριμένα ηλεκτρονικά μηνύματα αποδεικνύουν πως η παγκόσμια περιβαλλοντική κρίση αποτελεί απλά μια υπερβολή κάποιων...Διόλου απίθανο.

Εξάλλου ο πλανήτης θερμαίνεται και ψύχεται ανά Χ αιώνες από μόνος του και η επιρροή που έχουμε εμείς οι άνθρωποι σε αυτό είναι αστεία. Άλλος ένας τρόπος χαλιναγώγησης των μαζών για να μας κρατούν απασχολημένους, για να αγοράσουμε το σωστό "παραμύθι", πράσινη ανάπτυξη προς πλουτισμό κάποιων εταιρειών, οικολογικό απορρυπαντικό, οικολογικό αυτοκίνητο.

Για να αισθανθούμε σύντομα δέος μπροστά στο δάσος των (εισαγόμενων και πανάκριβων) ανεμογεννητριών που θα ξεφυτρώσει έξω από το κάθε χωριό μας. Το κονταροχτύπημα για αιολικά δεν έιναι για ενέργεια, είναι για επιδοτήσεις. Οι πετρελαιάδες ωστόσο προωθούν αιολική ενέργεια για να αποτρέψουν σοβαρές λύσεις. Βιομηχανία με Α.Π.Ε. δεν γίνεται. Με πετρέλαιο ή κάρβουνο ή πυρηνικά γίνεται. Οι Α.Π.Ε. είναι το άλλοθι ή η διασφάλιση για να μείνουμε στο πετρέλαιο.

Για να μας πιάνουν κορόιδα στο θέμα των αυτοκινήτων με τους υπέρογκους δήθεν πράσινους φόρους και μάλιστα στις κατηγορίες των αυτοκινήτων που ως επί το πλείστον έχουν οι μη έχοντες, δηλαδή τα παλαιά αμάξια, όταν πχ τα πλοία ευθύνονται πολύ περισσότερο για ρύπους από όλα μαζί τα αυτοκίνητα...

Και εμείς σβήνουμε τα φώτα την ημέρα της Γης και αισθανόμαστε ενοχές αν δεν ανακυκλώσουμε, και προσωπική ευθύνη για τις πολικές αρκούδες που δεν έχουν που την κεφαλήν κλίναι...

Αλλο το ότι χρειάζεται δουλειά και επαγρύπνηση για την προστασία του αέρα, της χλωρίδας και της πανίδας.

Αλλο το να φροντίζουμε να μην ρυπαίνουμε (με τους πολύ συγκεκριμένους τρόπους που ρυπαίνουμε).

Αλλο το να αποκτήσουμε επιτέλους πλήρες δίκτυο ανακύκλωσης.

Αλλο το να φροντίζουμε τα δάση μας ως κόρη οφθαλμού.

Και άλλο ότι κατ' ανάγκην ο πλανήτης θερμαίνεται λόγω του φαινομένου του θερμοκηπίου (grenhouse gases) και άρα πρέπει να μπουν φόροι, κλπ. κλπ. και προπάντων να "γονατίσουν" κάποιες αναπτυσσόμενες οικονομίες λόγω δυσβάστακτων κανονισμών που θα τους επιβάλλει ο ΟΗΕ...

Ό,τι μπορούμε ας το κάνουμε εκεί που πρέπει (ανακύκλωση και διαχείριση απορριμάτων ας πούμε) αλλά το παραμύθι και τις ενοχές δεν πρόκειται να τις ενστερνιστούμε οι σκεπτόμενοι πολίτες εύκολα γιατί είναι φανερό ότι κάποια συμφέροντα πάλι μας κοροϊδεύουν.

Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΨΥΧΡΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΠΡΙΝ ΥΠΑΡΞΕΙ Η ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΑΝΘΡΩΠΟΓΕΝΗΣ ΜΟΛΥΝΣΗ.
ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΜΗΛΗ Η ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ.ΟΙ ΚΑΜΠΥΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΑΥΗΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ.

Υπάρχει και το ντοκυμαντέρ του CHANNEL 4 ΤΟΥ 2007 "The great global warming swindle" για το θέμα που μπορείτε να δείτε σε πλήρη οθόνη:

Δεν υπάρχουν σχόλια: