Δευτέρα 2 Ιουνίου 2008

INTRON TV. ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ!


Η "ACANTHUS PRODUCTIONS" είναι Content Provider (πάροχος περιεχομένου) για το Intron TV το πρώτο ιδιωτικό διαδικτυακό κανάλι με Πανελλαδική εμβέλεια.

Σκοπός μας είναι να φτιάξουμε και να μεταδίδουμε σε 24ωρη βάση καθημερινά, ποιοτικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει ενημέρωση, ψυχαγωγία κι άλλα ενδιαφέροντα θέματα με μεγάλη απήχηση στο εκλεκτικό του κοινό.
Περιττό να αναφέρω πως στοχεύει στην κορυφή, ανταγωνιζόμενο κατευθείαν τα δήθεν "μεγάλα" πανελλαδικής εμβέλειας κανάλια κι όχι τα δεκάδες επαρχιακά μικροκάναλα με τις γνωστές ανεπάρκειες και περιορισμούς.

Δεν θέλουμε να πάρουμε το τωρινό κοινό τους, σκοπεύουμε να δημιουργήσουμε το δικό μας, εμφορούμενο από τις δικές μας αρχές & αξίες, που τώρα δεν βρίσκει και πολλά πράγματα που το αφορούν στα υπάρχοντα media.

Ακόμη στοχεύουμε υψηλή θέαση και σημαντικά έσοδα από διαφημίσεις και πνευματικά δικαιώματα, είμαστε Επιχειρηματίες με επιδιώξεις & συμφέροντα στην Ελλάδα και τον Διεθνή χώρο των Media κι όχι κάποιοι "εναλλακτικώς διαμαρτυρόμενοι για το θεαθήναι".

Εγώ σαν Επιχειρηματίας - Παραγωγός Θεάματος και στα πλαίσια υλοποίησης κάποιων ιδεών μου, σας καλώ να συμβάλλετε στην προσπάθεια για μια διαφορετική τηλεόραση που έχει άποψη, δίνει το δικό της ξεχωριστό στίγμα και λέει πράγματα που ο θεατής δεν θα βρει αλλού.

Πράγματα και θέματα από την θετική πλευρά της ζωής, αυτήν της αισιοδοξίας, της δημιουργίας, της προσπάθειας και προκοπής, της πρωτοβουλίας, της προσωπικής & επαγγελματικής επιτυχίας, του αγώνα για μια καλύτερη ζωή.

Δεν έχουν θέση εδώ οι μιζέριες, οι κακομοιριές και τα μελοδράματα των απόκληρων, ούτε τα καμώματα των επώνυμων κόπρων.
Δεν αφορούν εμάς και την δική μας ζωή!

Δεν υπάρχουν σχόλια: