Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ...


Αποδοκιμασίες βουλευτών όπου φανούν, με κραυγές, συνθήματα, ενίοτε καφέδες και πέτρες.

Καταστροφές και πυρπολήσεις γραφείων συγκεκριμένων βουλευτών, ενώ άλλοι παραμένουν εσκεμμένα στο απυρόβλητο...

Χωρίς καμμιά συνέπεια για τυος δράστες.

Καθημερινές ταραχές και πορείες για το τίποτα, από συγκεκριμένους σεσημασμένους ταραξίες που κανείς δεν πειράζει χρόνια τώρα, αφήνοντας τους ολοκληρωτικά ελεύθερους να κάνουν ότι γουστάρουν, από το να κλείνουν δρόμους με κάθε αφορμή, μέχρι να καταλαμβάνουν δημόσια κτίρια για ιδιοτελείς σκοπούς.

Τώρα και μερικές βδομάδες έχουν καταλάβει τις πλατείες και παριστάνουν τους ηγέτες κάθε περίεργου και πικραμένου που καταφεύγει σε αυτές, περιμένοντας σωτηρία που όμως δεν έρχεται.

Οι εκλεγμένοι βουλευτές παραχώρησαν τον ζωτικό τους χώρο αμαχητί στους ΣΥΡΙΖΑίους, ΑΝΤΑΡΣΥτες, αναρχικούς, περιθωριακούς φοιτητές κλπ μειοψηφίες και μονοπρόσωπες "συνιστώσες" μιας περιθωριακής Αριστεράς, που δείχνουν την εικόνα πως κυριαρχούν στις πόλεις με τα καμώματα τους κάθε που σκοτεινιάζει...

Άλλος στήνει αντίσκηνο και αγωνίζεται κοιμώμενος κι άλλος βγάζει τα απωθημένα του στο άδειο γραφείο του απόντως βουλευτή.

Αφού τους άφησαν ελεύθερους να κάνουν ότι θέλουν, στο όνομα μιας παρεξηγημένης δημοκρατίας.

Αφού δεν αποφασίζει ο βουλευτής να συνάξει μερικές εκατοντάδες δικούς του ανθρώπους από τις πολλές χιλιάδες που τον ψήφισαν και να πάνε όλοι μαζί στην ταλαίπωρη πλατεία που δεν ησυχάζει ποτέ.

Εκεί θα ασκήσουν και το δικό τους δικαίωμα του "συνέρχερθαι", δείχνοντας πως δεν είναι αποκλειστικότητα των αριστερών, θα φωνάξουν τα δικά τους συνθήματα όπως δικαιούνται να κάνουν σε μια δημοκρατία και θα καταλάβουν τον δικό τους ζωτικό χώρο.

Κι αν υπάρξουν αντιρρήσεις από τους συνήθεις θαμώνες - καταληψίες των πλατειών, ας λύσουν τις διαφορές τους όπως προκύψει. Στην ανάγκη ας θυσιαστούν στη μάχη μερικές οξύθυμες αριστερές κοτσίδες, ποιός νοιάζεται...

Αρκεί να δείξουν σε όλους που είναι κι αυτοί παρόντες και μάχιμοι.

Αυτά είναι οι συνέπειες του "αγώνα" κι όχι πλήρη ατιμωρησία σε κάθε αριστερίστικο έκτροπο.

Άντε κάντε το να το δώ, όσοι τουλάχιστον δεν έχετε λόγους να είστε απόντες από κάθε κοινωνική έκφραση...

Δεν υπάρχουν σχόλια: