ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ...


Αν επρόκειτο να πεθάνετε σε λίγο μήπως θα μένατε με την απορία:


Τι θα είχε συμβεί αν...

 
Είναι εύκολο να ξεχάσουμε πόσο σύντομη είναι η ζωή μας.


Οι περισσότεροι από μας ζουν σαν να μην επρόκειτο να πεθάνουν ποτέ! Σπαταλάμε τις ώρες και τις ημέρες μας απασχολημένοι σε δουλειές που δεν μας αρέσουν, ζούμε για ένα Σαββατοκύριακο απόδρασης από μια πραγματικότητα που μας στραγγαλίζει, ή αναβάλλοντας να κάνουμε όλα εκείνα που λαχταρούμε επειδή ελπίζουμε ότι κάποια στιγμή μελλοντικά θα κατορθώσουμε να τα κάνουμε.


Έτσι οι περισσότεροι από εμάς ζούμε τις ζωές μας σαν "ζόμπι". Ζούμε μέσα σε μια σχέση που μας στραγγίζει την ενέργεια και μας αποδυναμώνει, με την ελπίδα ότι κάποια μέρα θα βρούμε τη δύναμη και τα αποθέματα να απελευθερωθούμε σαν από μαγεία.


Αρνούμαστε τα συναισθήματά μας, ή βρίσκουμε δικαιολογίες για τα αδικαιολόγητα πράγματα, σκέψεις και αποφάσεις που κάνουμε στη ζωή μας.


Αυτό κι αν είναι παραφροσύνη!


Και όμως ακόμα και αυτό το σενάριο μπορούμε να το σταματήσουμε...


Να το αλλάξουμε...


Να απαλλαγούμε από αυτό...


Αρκεί να θυμόμαστε ότι η ζωή μας είναι τόσο πολύτιμη αλλά και τόσο σύντομη.

Φανταστείτε ότι είχατε μερικές ώρες ζωής. Ο θάνατος είναι εδώ και έρχεται προς το μέρος σας. Δείτε τις τελευταίες σας στιγμές! Ρωτήστε τον εαυτό σας αν η ζωή που έχετε ζήσει είναι η ζωή που θα θέλατε να είχατε ζήσει. Η ζωή που κάποτε ονειρευθήκατε να ζήσετε. Γράψτε η νεκρολογία σας σήμερα. Πόσο κοντά είστε στο να ζείτε τη ζωή που θέλετε;


Επιτρέψτε σ αυτές τις σκέψεις να σας ταρακουνήσουν ώστε από σήμερα να κάνετε μια νέα αρχή.

Μια νέα ζωή. Μια ζωή γεμάτη από τα δώρα που σας φέρνουν τα ομορφότερα όνειρα που κάποτε κάνατε και έχετε εγκαταλείψει. Ποτέ δεν είναι αργά. Κάντε την αρχή σήμερα!

 
«Ένα αληθινό σήμερα, αξίζει δυο αύριο» - Μπέντζαμιν Φράγκλιν.


Σκεφτείτε πολύ σοβαρά και να απαντήσετε στην παρακάτω ερώτηση:


Αν είχα 90 ημέρες για να επιτύχω όλους τους επαγγελματικούς μου στόχους, διαφορετικά θα έχανα ότι αγαπούσα περισσότερο, τι θα έκανα;


Σκεφτείτε σε βάθος, απαντήστε και προσπαθήστε με δυναμισμό να υλοποιήσετε όλα όσα έχετε απαντήσει...