Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2018

ΝΩΡΙΣ ΕΦΥΓΕΣ ΘΕΙΕ... 29Εν τω μεταξύ ο Σταύρος και η Τασία που είχε τελειώσει το εξατάξιο γυμνάσιο στην Γαλλική σχολή, ήξερε καλά Γαλλικά και είχε και μουσική παιδεία, ήταν πλέον ζευγάρι κανονικό σε μεγάλο έρωτα. 

Πρώτος μεγάλος και μοναδικός έρωτας ήταν και για τους δυο. Στην μετέπειτα κοινή πορεία τους μέχρι το τραγικό τέλος, δεν υπήρξαν προβλήματα συζυγικής πίστης κι απιστίας, αν και είχανε άφθονες ευκαιρίες δεδομένες, λόγω του εξωστρεφή τρόπου ζωής που προτίμησαν να ζήσουνε. Δεν θα ακουγόταν από τα στόματα τους για όλα τα επόμενα χρόνια που θα ζούσαν μαζί, εκείνο το τελειωτικό:

-  Θέλω να χωρίσουμε…

Που εκστομίζουν τόσο εύκολα πολλά ζευγάρια, ακόμη και από τις πρώτες δυσκολίες που θα συναντήσουν στη σχέση του, ή απλά όταν έρθει ο καιρός που θα βαρεθεί ο ένας τον άλλο. Δεν θα συνέβαινε το ίδιο με τον Σταύρο και την Τασία, όπως ακριβώς ορκίζονταν μεταξύ τους, παιχνιδίζοντας. Αυτοί θα έμεναν μαζί…

 Ήτανε δοσμένοι αποκλειστικά ο ένας στον άλλο. Το καταλαβαίνανε αμέσως και οι άλλοι, όλοι οι άνθρωποι δηλαδή που κυκλοφορούσαν έξω και τους βλέπανε συχνά να κάνουνε την βόλτα τους περπατώντας αγκαλισμένοι αργά και καμαρωτά στον δρόμο του Μπόλαρη, τον πιο κοσμοπολίτικο δρόμο και νυφοπάζαρο της εποχής. 


Σύντομα η συνέχεια...

Δεν υπάρχουν σχόλια: